Την Τρίτη στο Διαιτητικό για τα δελτία

Η ανάκληση των δελτίων των νεοαποκτηθέντων της Ζακύνθου θα συζητηθεί την Τρίτη (12/4) στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου Εφέσεων.

Την Τρίτη (12/4, 15:30) θα εκδικαστεί η έφεση της Ζακύνθου από το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου Εφέσεων της ΕΠΟ για την ανάκληση των δελτίων των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο. Ο λόγος για τους Βαγγέλη Τσιάμη, Ανδρέα Σταματή, Γιάννη Αντωνίου, αλλά και τους νεαρούς Λεωνίδα Κουτσούκη και Βασίλη Δόντσου, καθώς η Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών έχει μπλοκάρει τα δελτία τους.

Οι τρεις πρώτοι έχουν αγωνιστεί σε κάποια παιχνίδια, αλλά τη Δευτέρα δεν αγωνίστηκαν απέναντι στα Τρίκαλα και όπως σας ενημέρωσε το flnews, δεν θα αγωνιστούν ούτε την Κυριακή (10/4, 15:30) κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΕΠΟ για την εκδίκαση της υπόθεσης:

Την Τρίτη 12/4/2016 και ώρα 15:30 θα συνεδριάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και θα ασχοληθεί με τις παρακάτω υποθέσεις:

-Έφεση των ποδ/στών 1) ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΤΣΙΑΜΗ, 2) ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΑΜΑΤΗ, 3) ΙΩΑΝΝΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, 4) ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗ και 5) ΔΟΝΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ κατά της υπ' αριθμ. 401/2016 απόφασης Ε.Ι.Μ/ΕΠΟ.

Last modified onΤετάρτη, 06 Απρίλιος 2016 14:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep