Η αυταπάρνηση του Τζέκου

Ο Δήμος Τζέκος ρίσκαρε και ενίσχυσε την Αναγέννηση Καρδίτσας απέναντι στον ΑΟ Χανιά.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΑΟ Χανιά την Κυριακή (03/04). Παράπονο από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν μπορούσε να έχει, αν και η επιθετική τριάδα δεν τράβηξε, ενώ δεδομένα είναι τα παράπονα για τον μη καταλογισμό πέναλτι στο 37' σε χέρι του Τσούτση. Ωστόσο, εκεί που άπαντες στέκονται στην ΑΣΑ, είναι στην αυταπάρνηση που έδειξε ο Δήμος Τζέκος.

Ο έμπειρος επιθετικός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews, ζήτησε, αν και ανέτοιμος, να περάσει στο παιχνίδι για να ενισχύσει τους «κιτρινόμαυρους» απέναντι στον ΑΟ Χανιά, κάτι που έγινε στο 73'. Ο Τζέκος, μάλιστα, δεν είχε ακολουθήσει κανονικό ρυθμό προετοιμασίας μέχρι τώρα λόγω του τραυματισμού του στον αυχένα, αλλά επέδειξε ζήλο και έπαιξε, ρισκάροντας σε μεγάλο βαθμό.

Επόμενος αντίπαλος για τη θεσσαλική ομάδα είναι ο Αχαρναϊκός και η τεχνική ηγεσία δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Υφαντή, Δημόπουλο. Αντίθετα, μετά από τρεις αγωνιστικές επιστρέφει ο Τσούκαλος και θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή.

Last modified onΔευτέρα, 04 Απρίλιος 2016 17:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep