Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Με απουσίες στο Ελ Πάσο

Δεν υπολογίζει τους Ταραχούλσκι, Σιλιγραδάκη και Τραορέ ο Ματζουράκης για το ματς με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο, Δεν υπολογίζει τους Ταραχούλσκι, Σιλιγραδάκη και Τραορέ ο Ματζουράκης για το ματς με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο,

H Καλλονή χωρίς τους Σιλιγραδάκη - Ταραχούλσκι και Τραορέ που ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα. 

Αναχώρησε η αποστολή της Καλλονής για την Αθήνα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο. Στη διάθεση του προπονητή της Καλλονής δεν βρίσκονται οι τιμωρημένοι Σιλιγαρδάκης και Ταραχούλσκι που ααποβλήθηκαν στον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Μαμαρί Τραορέ που έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και από την επόμενη εβδομάδα θα μπει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο Μιχάλης Κριπιντίρης που εξέτισε τη μια από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του με τον Πανθρακικό, αλλά με την Καλλιθέα θα αγωνιστεί κανονικά, αφού την δεύτερη έχει δηλωθεί να την εκτίσει στο εντός έδρας ματς με τον Θρασύβουλο.

Την αποστολή της ομάδας θα συνοδεύσουν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Μιχαλάκης, ο αντιπρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής Προκόπης Καρτάλης και ο γενικός αρχηγός Μιχάλης Καραβασίλης.

Oι 18 που επέλεξε ο Γιάννης Ματζουράκης είναι: Σουλογάνης, Καρακώστας, Μαρσέλο, Ντος Σάντος, Λεοζίνιο, Ζουρούδης, Μάππας, Σαμπάνης, Μήτσης, Τζιωρτζιόπουλος, Βλαστέλλης, Προβατίδης, Χατζόπουλος, Χωριανόπουλος, Μανούσος, Μανουσάκης, Βαλιός, Κριπιντήρης.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep