«Υποκείμενο ο Γρατσάνης»

Επίθεση του Χάρη Γεωργακάκη στον διαιτητή, Ευάγγελο Γρατσάνη.

Υποκείμενο χαρακτήρισε τον διαιτητή, Ευάγγελο Γρατσάνη ο Χάρης Γεωργακάκης. Ο γενικός αρχηγός του ΑΟ Χανιά μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ Fm 94,6 και επιτέθηκε στον Τρικαλινό ρέφερι για τη ματαίωση του αγώνα με την Κέρκυρα. Αναλυτικά ανέφερε:

«Ο άνθρωπος είναι επικίνυνος. Τρέχαμε να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε στον κόσμο τι συνέβη, γιατί έβραζε. Ήμασταν για δύο λεπτά εκπρόθεσμοι. Ο συγκεκριμένος κύριος, υποκείμενο να τον πω, είχε τον σκοπό του. Και να γινόταν το παιχνίδι δεν θα το παίρναμε. Δεν ξέρω γιατί. Η Κέρκυρα συναίνεσε και μπράβο της. Μίλησε μαζί του ο Βούρβαχης, ο Καλογιάννης και δεν παρέκαμπτε το νόμο. Εντάξει, στην Ελλάδα είμαστε, την αυστηρότητά του σε εμάς την εξάντλησε; Όμορφα και ανθρώπινα το ματς έπρεπε να γίνει.

Πήρα τηλέφωνο μπροστά του, του είπα ότι τα λεφτά έρχονται. Ο άνθρωπος που έφερε τα λεφτά ήταν ήσυχος λόγω της αλλαγής της ώρας και νόμιζε αρχικά ότι είχε περιθώριο. Συνήθως τα φέρνει τα λεφτά ο Ηρακλής (σ.σ. Νύκταρης), αλλά έλειπε λόγω δουλειάς που είχε. Για καθαρά τυπικούς λόγους το έκανε, είναι στυγνός, είναι επικίνδυνος και δεν πρέπει να μπαίνει καν μέσα στο γήπεδο, όχι απλά να μην διαιτητεύσει ξανά. Κοίταξε τα λεφτά του και τον εαυτό του και όλα αυτά για δύο λεπτά. Πάντως στους διαιτητές δίνουμε ως προκαταβολή τα 1.000 ευρώ και είχαν μπει αυτά και θα έπρεπε να πάρει τα υπόλοιπα. Κοιτάζουμε νομικά το θέμα και θα του κάνουμε μήνυση. Ακόμα δεν έχω ηρεμήσει».

Last modified onΤρίτη, 29 Μάρτιος 2016 00:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep