«Ελάτε στο γήπεδο»

Έκκληση του Χρήστου Παρασκευόπουλου στους οπαδούς του Παναιγιαλείου.

Το πρωί της Δευτέρας (28/03) επέστρεψε στη βάση της η αποστολή του Παναιγιαλείου έπειτα από το κοπιαστικό ταξίδι από τα Χανιά. Επόμενο ήταν οι «μελανόλευκοι» να πάρουν ρεπό, προκειμένου από την Τρίτη (29/03) να ξεκινήσει η προετοιμασία για το εντός έδρας ματς με τον Αγροτικό Αστέρα. Η ομάδα του Αιγίου έχει να παίξει στο γήπεδό της από τις 13 Φεβρουαρίου και ο τεχνικός, Χρήστος Παρασκευόπουλος ζήτησε τη στήριξη των οπαδών...

Σε δηλώσεις του στο «Ράδιο Αίγιο» ο προπονητής της «Μαύρης Θύελλας» ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Το παιχνίδι με τον Κισσαμικό ήταν μία κακή παρένθεση. Κοιτάμε πλέον αυτό που ακολουθεί με τον Αγροτικό Αστέρα και κάνουμε έκκληση οι ποδοσφαιριστές και εγώ να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και να μας βοηθήσει να πάρουμε το τρίποντο, αλλά και να ανταμείψει ηθικά την προσπάθειά τους. Αγωνίζονται με όλα αυτά τα προβλήματα και το αξίζουν».

Για τον αγώνα με τον Κισσαμικό είπε:
«Η αποχή και το αυθημερόν ταξίδι έπαιξαν ρόλο στην εικόνα της ομάδας και το αποτέλεσμα. Ίσως, αν στη φάση που προηγήθηκε του δεύτερου τέρματος είχαμε αντιδράσει διαφορετικά, το ματς να εξελισσόταν διαφορετικά. Ο βοηθός σήκωσε λανθασμένα τη σημαία, ο διαιτητής συνέχισε το παιχνίδι και εμείς σταματήσαμε».

Σε ό,τι αφορά στη μάχη της παραμονής, δήλωσε:
«Σίγουρα προβληματίζει η κατάσταση που επικρατεί στην κατηγορία, αλλά εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα. Να πάρουμε τη νίκη με τον Αγροτικό Αστέρα, να φτάσουμε τους 39 πόντους και να είμαστε πιο σίγουροι».

Στα αγωνιστικά, ο Νίκολα Γκατσέσα θα υποβληθει σε μαγνητική, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Last modified onΔευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 16:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep