«Ανήθικο και ασέβεια»

Ο Χάρης Γεωργακάκης έριξε όλο το φταίξιμο στον διαιτητή Γρατσάνη.

Επίθεση στον διαιτητή Γρατσάνη εξαπέλυσε ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ΑΟ Χανιά, Χάρης Γεωργακάκης. Μιλώντας στην «ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ» υποστήριξε ότι για το γεγονός ότι δεν έγινε ποτέ το ματς με την Κέρκυρα ευθύνεται ξεκάθαρα ο ρέφερι από τον σύνδεσμο Τρικάλων, ενώ σχετικά με τα υποννοούμενα ότι όλα ήταν προκαθορισμένα, απάντησε: «Είναι ανήθικο αυτό και ασέβεια».

Μεταξύ άλλων υποστήριξε: «Είναι ξεκάθαρο ότι για ό,τι συνέβη φταίει ο διαιτητής. Για δύο λεπτά που καθυστερήσαμε δεν επέτρεψε να γίνει το ματς. Αυτός ο διαιτητής είναι επικίνδυνος να μπαίνει στα γήπεδα. Έχει δώσει ο Ηρακλής Νύκταρης 1 εκατ. ευρώ, στα δύο χιλιάρικα θα κολλούσε; Ακούγονται πολλά υποννοούμενα. Αυτό είναι ανήθικο και ασέβεια. Ο κόσμος έχει δίκιο να αγανακτεί. Απλά πρέπει να κοιτάξουμε και τον ανθρώπινο παράγοντα.

Αυτά τα υποκείμενα, οι διαιτητές φταίνε. Του είπα: «Έχεις καταλάβει τι κάνεις; Εμάς βρήκες να εξαντλήσεις την αυστηρότητα;». Και μου είπε: «Τηρώ το νόμο κύριε...». Θα καταθέσουμε μήνυση και θα εξαντλήσουμε κάθε ένδικο μέσο. Μπερδευτήκαμε με την αλλαγή ώρας. Νομίζαμε ότι όλα είναι τακτοποιημένα, όπως κάθε άλλη φορά».

Last modified onΚυριακή, 27 Μάρτιος 2016 23:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep