Τελειώνει το σίριαλ

Ως την Πέμπτη (24/03) θα έχει τελειώσει θετικά ή αρνητικά για τον Παναιγιάλειο η περίπτωση Αποστολόπουλου.

Σε ρυθμό Κισσαμικού κινείται ο Παναιγιάλειος. Οι «μελανόλευκοι» έπειτα από μία εβδομάδα αποχής συνέχισαν την Τετάρτη (23/03) την προετοιμασία τους και η αλήθεια είναι ότι στο ποδοσφαιρικό τμήμα κανείς πλέον δεν ασχολείται με την επικείμενη αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Όσο για τον ιδιοκτήτη, Αντώνη Ρέλλα; Ο ίδιος έδωσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews, το «παρών» στο ΔΣ της διοργανώτριας αρχής μαζί με τον πρόεδρο του ΔΣ, Πάνο Κουτρόπουλο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, πάντως, δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει για πολύ ακόμα απάντηση από την ομάδα επιχειρηματιών, η οποία την Τρίτη (22/03) ζήτησε κάποια επιπλέον έγγραφα. «Σήμερα ή το αργότερο αύριο το θέμα θα έχει τελειώσει θετικά ή αρνητικά», ανέφερε χαρακτηριστικά και έτσι το σίριαλ θα ολοκληρωθεί σύντομα.

* Την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Κισσαμικό συνέχισε ο Παναιγιάλειος. Ο Ρέλλας παραμένει εκτός λόγω ίωσης, ενώ ο Γκατσέσα έχει ενοχλήσεις στη γάμπα. Πόνους στην ωμοπλάτη νιώθει ο Γκουτσίδης, αλλά θα είναι διαθέσιμος.

Last modified onΤετάρτη, 23 Μάρτιος 2016 16:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep