«Θα μας βγει πείσμα με ΑΕΛ»

Ο Κώστας Γεωργιάδης μίλησε για την βελτίωση του Αγροτικού Αστέρα και το πείσμα των ποδοσφαιριστών του.

Ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, Κώστας Γεωργιάδης, μετά την ήττα με 1-0 από την Λαμία ήταν ήρεμος παρά την μεγάλη ένταση του αγώνα και τόνισε πως περιμένει αντίδραση και πείσμα από τους ποδοσφαιριστές του στο ερχόμενο ματς με την ομάδα της Λάρισας. Αναλυτικά είπε στον ΟΤΕ:

Με τέσσερις επιθετικούς στο τέλος και η ομάδα δεν πέτυχε πάλι γκολ, ούτε με πέναλτι...

«Νομίζω ότι δεν είναι θέμα τύχης, ακόμη και ως ποδοσφαιριστής δεν πίστευα ποτέ σε αυτή. Αν υπάρχει για κάποιους και μεμψιμοιρούν, εγώ θα τους πω ότι αφού δεν μπορούμε να την ορίσουμε θα πρέπει να την ξεχάσουμε. Είχαμε πολλές ευκαιρίες τόσο στο πρώτο ημίχρονο, όσο και στο δεύτερο. Όποιος έχει παρακολουθήσει τον Αγροτικό Αστέρα στα τελευταία παιχνίδια θα ξέρει πως η εικόνα μας είναι πολύ καλή και η έκπληξη είναι πως δεν έχουμε φτάσει στα γκολ.

Είμαστε μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική, βελτιωμένη και αυτό, βέβαια, δεν είναι αποτέλεσμα της δικής μου δουλειάς, αλλά των ποδοσφαιριστών. Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε τέτοιους ποδοσφαιριστές μέσα στα αποδυτήρια. Νομίζω ότι αργά ή γρήγορα θα πετύχουμε και γκολ. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό πως παίζουμε Σάββατο. Είναι λίγες οι μέρες που έχουμε μπροστά μας και το πείσμα μας θα βγει στο ματς με την ΑΕΛ».

Τι έφταιξε και ο Αγροτικός παλεύει για την παραμονή του και δεν μπορεί να σημειώσει γκολ;

«Το γκολ είναι θέμα χρόνου και όλοι όσοι είδαν το ματς θα πρέπει να το κατάλαβαν».

Η επιλογή στον Διαμαντόπουλο που έχει προβλήματα αυτή τη σεζόν πως έγινε στο πέναλτι;

«Ακόμη και τώρα που γνωρίζω την εξέλιξη, τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο θα έβαζα πάλι να το εκτελέσει. Είναι ένα παιδί που του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη».

Πώς ζήσατε την ένταση των τελευταίων λεπτών στην αναμέτρηση;

«Το ποδόσφαιρο είναι υπέροχο άθλημα, γιατί βγάζει συναίσθημα για τους ανθρώπους που αγωνίζονται, για όσους είναι γύρω από την ομάδα και τους φιλάθλους. Νομίζω ότι είναι υπέροχο ακόμη και όταν βλέπεις αυτές τις αντιδράσεις, όπως του πάγκου της Λαμίας, γιατί ξέρετε το ζούμε και εμείς πολύ έντονα. Δικαιολογώ τα πάντα και ξέρω πως όταν όλα τελειώσουν και βγούμε από τον αγωνιστικό χώρο είμαστε πάνω από όλα συνάδελφοι και φίλοι με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές. Σημασία έχει πως έγινε ένα καθαρό παιχνίδι».  

Στη συνέντευξη Τύπου είπε:

«Σήμερα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Λαμία οι ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα πέρα από τις δυνάμεις τους κατέθεσαν και τη ψυχή τους για το τελικό αποτέλεσμα. Κατέθεσαν τα ψυχικά αποθέματα που τους έδωσαν ευκαιρίες με προϋποθέσεις ως το τελευταίο λεπτό να διεκδικήσουν κάτι που τους άξιζε. Σ αυτόν τον αγωνιστικό χώρο που είναι καλύτερος από τον δικό μας οι ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα έδειξαν ότι μπορούν να διεκδικούν κάθε αποτέλεσμα. Όποιος έχει δει τα τελευταία πέντε παιχνίδια νομίζω ότι θα απορεί για τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ομάδα.

Η άμεση απάντηση μετά το κακό αυτό αποτέλεσμα για μας πρέπει να έρθει το Σάββατο. Έχουμε τώρα αγώνα στην έδρα μας με τη Λάρισα μια πάρα πολύ καλή ομάδα και οι ποδοσφαιριστές μας θα διεκδικήσουν το αποτέλεσμα ανεξαρτήτου αντιπάλου που είναι η νίκη. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία την ομάδα της Λαμίας και τον προπονητή κ. Σπανό. Να της ευχηθώ να πετύχει το στόχο της. Είμαι σίγουρος για την ομάδα τη δική μου και τους ποδοσφαιριστές μου ότι μου το μεγαλώνουν και το πολλαπλασιάζουν οι ίδιοι με τη ψυχή τους».

Ο Κώστας Θεοδωρίδης ανέφερε:

«Ήρθαμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Είχαμε ένα αγωνιστικό πλάνο και το ακολουθήσαμε. Βγάλαμε ευκαιρίες δεν πετύχαμε γκολ. Το Σάββατο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Λάρισα. Πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά και να κερδίσουμε. Πάμε για ότι καλύτερο».

Last modified onΔευτέρα, 21 Μάρτιος 2016 23:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep