Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

"Χάσαμε από στημένη φάση"

Ο Γιώργος Κούτσης θεωρεί πως το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του Αγροτικού Αστέρα με την Αναγέννηση Επανωμής δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του ματς. Ο Γιώργος Κούτσης θεωρεί πως το αποτέλεσμα της αναμέτρησης του Αγροτικού Αστέρα με την Αναγέννηση Επανωμής δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του ματς.

Ο Γιώργος Κούτσης χαρακτήρισε άδικη την ήττα του Αγροτικού Αστέρα που "πλήρωσε" μια στημένη φάση.

Η εικόνα του αγώνα δεν ανταποκρίνεται στο αποτέλεσμα και πολύ περισσότερο στην προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο σύμφωνα με όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα Γιώργος Κούτσης: «Ξεκινήσαμε καλά σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας δυο καλές ευκαιρίες για να προηγηθούμε. Ελέγξαμε γενικώς το ρυθμό, αλλά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από μια στημένη φάση. Αντιδράσαμε μετά το 1-0, αλλά η τύχη δε μας χαμογέλασε και χάσαμε. Θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα και συγχαίρω όλους τους παίκτες για την αγωνιστικότητά τους σε ένα τέτοιο γήπεδο. Καλή συνέχεια στην Επανομή».
Για λογαριασμό των ποδοσφαιριστών του Αγροτικού Αστέρα μίλησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος:«Είναι κρίμα όταν χάνεις με τέτοιο τρόπο και από μια στημένη φάση. Ο Αγροτικός έχασε δυο καλές ευκαιρίες σε κενή εστία με τον Παμπόε, η Επανομή δεν έκανε τόσο κλασικές φάσεις. Ελπίζω στη συνέχεια να σταθούμε πιο τυχεροί και να είμαστε αποτελεσματικοί».

Last modified onΚυριακή, 11 Μάρτιος 2012 21:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep