«Λίγη υπομονή...»

Ο Παύλος Αποστολόπουλος συναντήθηκε με τους Αντώνη Ρέλλα, Πάνο Κουτρόπουλο.

Νέο ραντεβού με τον μεγαλομέτοχο του Παναιγιαλείου, Αντώνη Ρέλλα και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Πάνο Κουτρόπουλο είχε το απόγευμα της Τρίτης (15/03) ο Παύλος Αποστολόπουλος. Ο εκπρόσωπος της ομάδας επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών σημείωσε ότι οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο και ότι την Τετάρτη (16/03) θα κατατεθεί γραπτώς η πρότασή τους.

«Θα καταθέσουμε γραπτώς την πρότασή μας και θα αναμένουμε την απάντηση της ΠΑΕ για να δούμε θα αν προχωρήσουμε», ανέφερε ο Αποστολόπουλος στο flnews και συνέχισε: «Ευελπιστούμε η απάντηση να δοθεί άμεσα για να επιστρέψει η ηρεμία στην ομάδα σε όλους τους τομείς. Εξάλλου, κι εμείς βιαζόμαστε να προχωρήσουμε». Σε ό,τι αφορά στην αποχή του ποδοσφαιρικού τμήματος είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Όλοι τους έχουν βάλει πλάτη. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα βρεθεί λύση και θα δικαιωθούν. Να κάνουν λίγο υπομονή».

Σημειώνεται ότι οι Ρέλλας, Κουτρόπουλος βρέθηκαν στο ΔΣ της Football League την Τρίτη (15/03). Αμφότεροι παραδέχτηκαν ότι υπάρχει πρόβλημα και τόνισαν ότι αναμένουν την εκταμίευση χρημάτων που έχει λαμβάνειν η ΠΑΕ από τις χορηγίες.

Last modified onΤετάρτη, 16 Μάρτιος 2016 03:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep