Το γλέντησαν στο Αίγιο

Έτοιμη δηλώνει η πλευρά του Παύλου Αποστολόπουλου στον Παναιγιάλειο.

Ακόμα πιο κοντά στην παραμονή του στη Football League βρίσκεται ο Παναιγιάλειος έπειτα από την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Επόμενο ήταν μετά το αποτέλεσμα αυτό οι «μελανόλευκοι» να το γιορτάσουν. Έτσι, με την επιστροφή της αποστολής στη βάση της ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία διασκέδασαν σε νυχτερινό κέντρο της πόλης, ενώ ο τεχνικός, Χρήστος Παρασκευόπουλος έδωσε ρεπό και τους περιμένει στο γήπεδο την Τρίτη (15/03). Στη «μαύρη θύελλα», πάντως, αποφεύγουν να μιλήσουν για παραμονή και τονίζουν ότι ο στόχος θα επιτευχθεί με μία συγκομιδή της τάξης των 36-37 πόντων.

Αποστολόπουλος: «Είμαστε έτοιμοι»

Σε ό,τι αφορά στις διοικητικές εξελίξεις, ο εκπρόσωπος της ομάδας επιχειρηματιών, Παύλος Αποστολόπουλος δήλωσε ότι ο ίδιος και οι υπόλοιποι υποψήφιοι επενδυτές είναι έτοιμοι να πιάσουν δουλειά. Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Aigio All Sports», μάλιστα, τόνισε ότι έχουν έτοιμο και το νέο ΔΣ. Ο Αποστολόπουλος παρακολούθησε το παιχνίδι στη Ριζούπολη μαζί με τον βετεράνο ποδοσφαιριστή, Μιχάλη Κακιούση και ανέφερε:

«Αυτά τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, γιατί από την ωρα που ξεκίνησα να παρακολουθώ τα παιχνιδια τους από κοντά (από το ματς με την Λάρισα και στη συνέχεια), αν και δουλεύουν κάτω από πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες σε κάθε παιχνίδι δίνουν το 100% για την ομαδα. Τα εύσημα, όμως και το μεγαλύτερο μερίδιο αυτής της αγωνιστικής εικόνας προσωπικά τα απονέμω στον προπονητή, κύριο Χρήστο Παρασκευόπουλο που εχει γίνει ένα με την ψυχολογία τους.

Θέλω να τονίσω ότι το ενδιαφέρον το δικό μου και στη συνέχεια και των υπολοίπων συνεργατών μου ξεκίνησε από τη παρότρυνση ενός προσωπικού φίλου του Γιώργου Γιοβά, και πιστεύω ότι τελικά αυτή η ομάδα και οι παίκτες που την απαρτίζουν αξίζουν πραγματικά να πάνε ακόμα πιο ψηλά. Είμαστε έτοιμοι σε κάθε επίπεδο. Έχουμε έτοιμο το νέο ΔΣ, αλλα και τις θέσεις που θα υπάρχουν μεσα στην ομαδα. Από την επομενη μέρα που θα αναλάβουμε την ομαδα θα ξεκινήσουμε δουλειά».

Last modified onΣάββατο, 12 Μάρτιος 2016 15:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep