«Το ποδόσφαιρο που μας αρέσει»

Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του μετά το 1-1 με τον Παναιγιάλειο.

Ο προπονητής του Παναιγιάλειου, Χρήστος Παρασκευόπουλος, υποστήριξε μετά το ματς με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη: «Γνωρίζαμε τη σημασία του παιχνιδιού. Στόχος ήταν η νίκη, παρότι ξέραμε ότι παίζαμε με έναν δυνατό αντίπαλο. Ξέραμε όμως και τα τρωτά σημεία του αντιπάλου και εκεί χτυπήσαμε. Στο πρώτο μέρος καταφέραμε με ένα παιχνίδι πρωτοβουλίας από μεριάς μας να βάλουμε ένα γκολ. Ο ρυθμός ήταν πάρα πολύ καλός για παιχνίδι στη Football League.

Ήμασταν εξαιρετικοί στο πρώτο μέρος, είχαμε ευκαιρίες, κατοχή, πολλές γρήγορες πάσες, γενικά το παιχνίδι που μας αρέσει. Στο β' έπεσε ο ρυθμός. Διαχειριστήκαμε το σκορ και δεν κινδυνέψαμε, αν εξαιρέσουμε την τελευταία φάση, όπου ο τερματοφύλακάς μας έκανε εξαιρετική απόκρουση. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Παίζουμε το ποδόσφαιρο που αρέσει στα παιδιά, αλλά και στον κόσμο του Παναιγιάλειου».

-Είναι κοντά στην παραμονή ο Παναιγιάλειος;
«Κοντά είμαστε, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Εμείς κοιτάζουμενα ευχαριστιόμαστε το ποδόσφαιρο. Έχουμε δώσει μεγάλη βαρύτητα στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Τα παιδιά ανταποκρίνονται τέλεια. Μας έδωσαν συγχαρητήρια για το ποδόσφαιρο που παίξαμε. Έχουμε καλούς παίκτες».

Last modified onΠαρασκευή, 11 Μάρτιος 2016 21:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep