«Σωτηρία το συντομότερο»

Ο Θωμάς Γράφας κάλεσε τους οπαδούς του ΑΟ Χανιά να στηρίξουν την προσπάθεια παραμονής.

Την πρώτη του προπόνηση με τον ΑΟ Χανιά πραγματοποίησε ο Θωμάς Γράφας την Τετάρτη (09/03). Ο 46χρονος τεχνικός, ο οποίος επέστρεψε μετά από 3,5 μήνες μίλησε στο flnews για την απόφασή του να καθοδηγήσει την κρητική ομάδα και ζήτησε συσπείρωση για την επίτευξη του στόχου.

«Στόχος μας είναι η ομάδα να σωθεί το συντομότερο δυνατό», ανέφερε ο Γράφας και σημείωσε: «Πάνω από όλους είναι η ομάδα. Χρειάζεται συσπείρωση για να πετύχουμε τον στόχο της γρήγορης παραμονής. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Καλλιθέα για να κάνουμε νέο ξεκίνημα».

Εκτός προγράμματος του ΑΟΧ ήταν οι Καμινιώτης, Διαμαντόπουλος που έκαναν ατομικό, ενώ απών ήταν και ο τραυματίας Ρίκκα. Υπενθυμίζεται ότι δεν υπολογίζεται και ο Δεινόπαπας λόγω τιμωρίας.

Ο Γιώργος Λυρώνης από την πλευρά του αποχαιρέτησε τους «κυανόλευκους» και σε δήλωσή του ανέφερε: «Ευχαριστώ τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Χανιά για τη συνεργασία. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Με τη στήριξη των φιλάθλων του Α.Ο.Χ., είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουν».

Last modified onΤετάρτη, 09 Μάρτιος 2016 17:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep