Άγνοια για τα μετοχικά κεφάλαια!

Η Football League απάντησε στην ΑΕΛ για τον νόμιμο, σύμφωνα με την ίδια, Αντώνη Λεβεντογιάννη και δήλωσε... άγνοια για τα μετοχολόγια.

Έγγραφο αίτημα στη διοργανώτρια αρχή είχε στείλει η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, προκειμένου να ενημερωθεί για τη θέση που κατέχει σε αυτή ο Αντώνης Λεβεντογιάννης, πώς μετέχει στα συμβούλια και με ποια ιδιότητα κάθεται στον πάγκο. Η Football League, λοιπόν, απάντησε την Τρίτη (08/03) και έκανε γνωστό ότι ο συγκεκριμένος είναι Β' αντιπρόεδρος, αλλά για το μετοχικό κεφάλαιο δήλωσε άγνοια!

Η θεσσαλική ΠΑΕ, λοιπόν, με νέο έγγραφο ζήτησε έως ότου διευκρινιστεί η θέση να του απαγορευτεί η παρουσία στον πάγκο, ενώ γνωστοποίησε πως συντάσσεται ήδη η μήνυση σε βάρος του.

Όπως ανέφερε η λίγκα: «έχει αποστείλει την 03-12-2015 έγγραφο προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να ενημερωθεί, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει καμία έγγραφη απάντηση».

Σε ό,τι αφορά στην παρουσία του Λεβεντογιάννη στον πάγκο, η Football League υπενθύμισε ότι στην προκήρυξη απαγορεύεται να κάθονται στον πάγκο με οποιαδήποτε ιδιότητα ο πρόεδρος και ο μεγαλομέτοχος... Το έγγραφο ανέφερε:

«Κύριοι,
Σε απάντηση του υπ' αριθμ. 116749/7-4-2016 εγγράφου σας, σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Αντώνης Λεβεντογιάννης δυνάμει του 9681/17/09-2014 ΦΕΚ κατέχει τη θέση του Β' Αντιπροέδρου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και έχει ορισθεί ως εκπρόσωπός της στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας.

Όσον αφορά στο μετοχικό κεφάλαιο των ΠΑΕ της Football League ΟΠΑΠ, η Διοργανώτρια Αρχή έχει αποστείλει την 03-12-2015 έγγραφο προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προκειμένου να ενημερωθεί, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει λάβει καμία έγγραφη απάντηση.

Τέλος, σύμφωνα με το άρθρο 11 παράγραφος 14 της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, ο Πρόεδρος και ο Μεγαλομέτοχος απαγορεύεται να κάθονται στον πάγκο με οποιαδήποτε ιδιότητα».

Η απάντηση της ΑΕΛ

Η ΑΕΛ απάντησε στη διοργανώτρια και εξέφρασε την απορία πώς η ίδια ενώ δεν γνωρίζει το μετοχολόγιο, ξέρει ότι ο ίδιος δεν είναι μεγαλομέτοχος. Την κάλεσε, λοιπόν, μέχρι να διευκρινιστεί η θέση που κατέχει ο Λεβεντογιάννης να μην του επιτρέπει να κάθεται στον πάγκο. Αναλυτικά:

«ΠΡΟΣ:

1)Σπύρο Καλογιάννη, πρόεδρο Football League
2)Νομική υπηρεσία Football League

Σύμφωνα με την απάντηση που μας στείλατε με την υπ' αριθμ. 116805 της 8/3/2016 επιστολή σας, αναφέρετε ότι σύμφωνα με το άρθρο 11 παράγραφος 14 της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Football League απαγορεύεται να κάθεται στον πάγκο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος ΠΑΕ.

Με το ίδιο έγγραφο μας γνωστοποιήσατε ότι δεν γνωρίζετε τη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Απόλλων ώστε να μας ενημερώσετε.

Κατόπιν αυτής της απάντησης, μπορείτε να μας απαντήσετε, αφού δεν γνωρίζετε τη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Απόλλων, ποιος είναι ο μεγαλομέτοχος, ώστε να απαγορεύεται να καθίσει στον πάγκο;

Αφού γνωρίζετε το τι λέει ο κανονισμός, για ποιο λόγο μέχρι σήμερα που τελειώνει το πρωτάθλημα πλέον, δεν έχετε ζητήσει τη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ Απόλλων, ώστε να διαπιστωθεί ποιος είναι ο μεγαλομέτοχος, ώστε να απαγορεύεται να κάθεται στον πάγκο;

Πώς γνωρίζετε ότι ο Αντώνης Λεβεντογιάννης δεν είναι μεγαλομέτοχος, ώστε να του επιτρέπεται κάθε Κυριακή να κάθεται στον πάγκο της ομάδας του και να προκαλεί, επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα σε χιλιάδες οπαδούς ώστε να διακόψει τον αγώνα, όπως αποδεικνύεται από το βίντεο του αγώνα και από εκατοντάδες μαρτυρίες σοβαρών οπαδών που παρακολούθησαν τον αγώνα;

Επειδή το έγγραφο που μας στείλατε δεν αποδεικνύει εάν ο Αντώνης Λεβεντογιάννης δεν είναι μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων, σας καλούμε να του απαγορεύσετε να ξανακαθίσει στον πάγκο της ΠΑΕ Απόλλων, έως ότου προσκομίσει η ΠΑΕ Απόλλων το επίσημο μετοχολόγιό της, ώστε να προκύπτει ότι ο Αντώνης Λεβεντογιάννης δεν είναι μεγαλομέτοχος».

Συντάσσεται η μήνυση

Εκτός της απάντησης στη διοργανώτρια η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε ότι συντάσσεται η μήνυση σε βάρος του Λεβεντογιάννη και ανέφερε: «Εμφανίστηκαν στην ΠΑΕ ΑΕΛ οι παθόντες από τις χειρονομίες του Αντώνη Λεβεντογιάννη κι έδωσαν τα στοιχεία τους, ώστε το νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΛ να συντάξει τη μήνυση εναντίον του και την καταγγελία εις βάρος του στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα».

Last modified onΤετάρτη, 09 Μάρτιος 2016 16:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep