Αμφίβολος ο Γκατσέσα

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναιγιαλείου ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (11/3, 18:00) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι «μελανόλευκοι» δούλεψαν στο γήπεδο Δημητρόπουλου στην τακτική, το passing game και στο τελείωμα των φάσεων. Τα προβλήματα δε λείπουν για τον τεχνικό του Παναγιάλειου, Χρήστο Παρασκευόπουλο, καθώς ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νίκολα Γκατσέσα, που έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, αλλά και ο Αντι Ρένια. Δικαιολογημένα απουσίαζε ο Ντέμο, ο οποίος εξασφάλισε άδεια από τη διοίκηση για οικογενειακούς λόγους και θα επιστρέψει την Τρίτη το πρωί στην προπόνηση στο γήπεδο της Άκολης.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ευχαρίστησε με ανακοίνωσή της τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας για την παραχώρηση αίθουσας, προκειμένου να παρακολουθήσουν οι παίκτες το σεμινάριο της Sportradar.

Αναλυτικά:

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες της στον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας και επικεφαλής τής «Παναιγιάλειας Επιμελητηριακής Κίνησης» για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας του παραρτήματος (οδός Ελίκης) το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, όπου το ποδοσφαιρικό μας τμήμα (τεχνική ηγεσία και παίκτες) είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικό σεμινάριο από την Εταιρεία Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης «Sportradar».

Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί μέρος ενός εκπαιδευτικού προγράμματος που υλοποιεί η εν λόγω εταιρεία σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό οι ομάδες αφενός να «θωρακιστούν» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο απέναντι στον κίνδυνο δημιουργίας «ύποπτων» αγώνων και αφετέρου να αποτρέψουν τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Last modified onΔευτέρα, 07 Μάρτιος 2016 16:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep