«Κάναμε αστεία λάθη»

Ο Κώστας Βερναδάκης υποστήριξε πως ο ΑΟΧ δεν έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο όσα περίμενε και έτσι ήρθε η ήττα από τον Αγροτικό.

Ο συνεργάτης του Γιώργου Λυρώνη στον πάγκο του ΑΟ Χανιά, Κώστας Βερναδάκης δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του και απέδωσε την ήττα με 1-0 από τον Αγροτικό Αστέρα στα λάθη που έκαναν οι «κυανόλευκοι». Αναλυτικά όσα είπε:

«Εμείς αυτή την εβδομάδα που πέρασε προερχόμασταν από μια καλή εμφάνιση με τον Κισσαμικό. Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε αποτέλεσμα, είχαμε δουλέψει με στόχο να διεκδικήσουμε και τη νίκη. Δυστυχώς μέσα στο παιχνίδι κάναμε αστεία λάθη και δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να εκτελέσει πάρα πολλά στημένα και ένα από αυτά το πληρώσαμε.

Δεν παίχθηκε ποιοτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος έγιναν πάρα πολλές καθυστερήσεις. Νομίζω ότι είχαμε μια πάρα πολύ καλή ευκαιρία στο 50ό λεπτό για να μπούμε στο ματς, αλλά δεν την αξιοποιήσαμε και ο χρόνος κύλησε χωρίς να υπάρξουν άλλες ευκαιρίες. Να δώσω συγχαρητήρια στον συνάδελφο για τη νίκη, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι την ερχόμενη αγωνιστική που έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι να κάνουμε καλή εμφάνιση και να πάρουμε βαθμούς. Σήμερα δεν πιάσαμε απόδοση και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από όσα κάναμε στο γήπεδο».

Το παιχνίδι τελείωσε όταν μείνατε με δέκα παίκτες;

«Είχαμε κάνει τις τρεις αλλαγές μας και έτυχε στο τέλος να μείνουμε δέκα παίκτες και αυτό επηρέασε την επιθετική μας λειτουργία. Δεν θέλω να σταθώ στην διαιτησία, εκείνος κάνει τη δουλειά του και εμείς τη δική μας. Σημασία για εμάς έχει πως δεν κάναμε αυτά που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο».  

Last modified onΤρίτη, 08 Μάρτιος 2016 03:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep