Γενέθλια με πίτα (photos)

Πηγή φωτό: aigio-sports Πηγή φωτό: aigio-sports

Ο Παναιγιάλειος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα δύο ημέρες μετά τα 89α γενέθλιά του.

Σε μία λαμπρή εκδήλωση ο Παναιγιάλειος έκοψε το Σάββατο (27/02) το βράδυ την πρωτοχρονιάτικη πίτα και τη συνδύασε με τα 89α γενέθλιά του. Η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης βράβευσαν για την προσφορά τους στον σύλλογο τον Θανάση Γεωργίου (είχε διατελέσει πρόεδρος τη σεζόν 1992-1994), τον εκλιπόντα πρόεδρο της δεκαετίας του 1970, Γιώργο Καλλιμάνη (την αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε η σύζυγος του), όπως και τους παλαίμαχους Γρηγόρη Αγανιάν (δεν παρέστη στην εκδήλωση λόγω ασθένειας), τον Χρήστο Αντωνόπουλο, τον Λάκη Σοφιανό που έχει φύγει από τη ζωή και τον φίλαθλο, Βασίλη Γκιώνη.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος, Πάνος Κουτρόπουλος αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που στην κυριολεξία «γέμισε» την αίθουσα, υπενθύμισε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον Αθλητισμό, τις οποίες, όπως είπε χαρακτηριστικά, μπορούμε να υπερβούμε μόνο όταν είμαστε ενωμένοι. «Ελπίζω πως εμείς που αποτελούμε την «οικογένεια» του Παναιγιαλείου, δηλαδή διοίκηση, τεχνική ηγεσία, παίκτες και φίλαθλοι, εάν παραμείνουμε ενωμένοι μπορούμε να υπερβούμε κάθε εμπόδιο. Προχωράμε με συνέπεια και σοβαρότητα, παίρνοντας τη σκυτάλη από την προηγούμενη άκρως επιτυχημένη διοίκηση, η οποία με μπροστάρη τον Αντώνη Ρέλλα έφερε ξανά στο σωστό δρόμο το σύλλογό μας. Το μόνο που ζητάμε είναι να… αγκαλιάσετε όλοι την ομάδα, για να πορευθούμε από κοινού και να ξαναζήσουμε μεγάλες στιγμές».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο χαιρετισμός τού απερχόμενου προέδρου Αντώνη Ρέλλα, που ανέφερε: «Όλοι μας, ενωμένοι σαν μια γροθιά, οφείλουμε να κοιτάζουμε μόνο μπροστά, στοχεύοντας στο μέλλον. Ένα μέλλον λαμπρό, όπως αρμόζει στην ιστορία και το ένδοξο παρελθόν τού μεγάλου συλλόγου, που λέγεται Παναιγιάλειος Γυμναστικός Σύλλογος».

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν όλα τα ποδοσφαιρικά τμήματα των «μελανόλευκων», όλο το απερχόμενο ΔΣ της ΠΑΕ, ο δήμαρχος, Θανάσης Παναγόπουλος και περισσότεροι από 400 οπαδοί. Το φλουρί για την επαγγελματική ομάδα κέρδισε ο Γιώργος Γκουτσίδης.

Πηγή: aigio-sports

Last modified onΚυριακή, 28 Φεβρουάριος 2016 22:09

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep