Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χατζάρας: «Πιστέψτε στους εαυτούς σας»

Να αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση συνέστησε στους ποδοσφαιριστές του ο Γιώργος Χατζάρας.

Παρά τα διαδοχικά επιτυχημένα αποτελέσματα ο Γιώργος Χατζάρας και οι παίκτες του Πιερικού είναι προσγειωμένοι και βλέπουν κάθε παιχνίδι σαν τελικό. Μάλιστα στις τελευταίες προπονήσεις λέει στους παίκτες του να πιστέψουν στους εαυτούς τους, ώστε να συνεχίσουν στο δρόμο των νικών. Το πρόγραμμα της Πέμπτης (8/3) αφιερώθηκε στα τελειώματα των φάσεων, ενώ έγιναν δύο οκτάλεπτά εκπαιδευτικά παιχνίδια.

Ο Ρούσεφ είχε υποστεί ένα αιμάτωμα στον τετρακέφαλο στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Ηρακλή Ψαχνών, ωστόσο πλέον είναι έτοιμος και συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις. Να σημειωθεί ότι οι Κατερινιώτες θα έχουν και τον κόσμο στο πλευρό τους για το ματς των Σερρών με τον Πανσερραϊκό. Θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 7 του Δημοτικού Γηπέδου Σερρών και τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ. Η εκδρομή διοργανώνεται από το «Pierikos Club Melanoleykoi».

Σχετικά η ΠΑΕ ανακοίνωσε: «Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι, μετά από συνεννόηση με την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ, οι φίλοι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Κυριακή 11 - 3 - 2012, 15:00) θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 7 του δημοτικού γηπέδου Σερρών. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ».

Last modified onΠέμπτη, 08 Μάρτιος 2012 19:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep