Αμφίβολος ο Σκαρτσίλας

Ο Παναιγιάλειος ψάχνει «οκταρο - δεκάρι», αλλά εξετάζει τον Χατζή.

Μία ακόμα μεταγραφή επιδιώκει να κάνει τελικά ο Παναιγιάλειος. Οι «μελανόλευκοι» θέλουν να ενισχυθούν με ένα «οκταρο - δεκάρι» και, σίγουρα, στη θέση αυτή δεν παίζει ο Κώστας Χατζής που έχει μείνει ελεύθερος από την Παναχαϊκή και προτάθηκε. Στην ομάδα του Αιγίου εξετάζουν την περίπτωσή του και παρότι υπάρχουν ενστάσεις, ίσως αποκτηθεί εάν τελικά φύγει ο Νίκολα Κρισμάρεβιτς.

Το μέλλον του Σέρβου μέσου δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα στη «μαύρη θύελλα», με τον ίδιο να ζητά την αποδέσμευσή του, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του. Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του flnews, ο Κρισμάρεβιτς θα είναι παρών στον αγώνα του Σαββάτου (13/02) με τη Λαμία.

Το αρνητικό για τον τεχνικό, Χρήστο Παρασκευόπουλο είναι πως βλέπει τον Λεωνίδα Σκαρτσίλα να είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Ο ποδοσφαιριστής του Παναιγιαλείου ταλαιπωρείται από φλεγμονή έπειτα από κλωτσιά που δέχτηκε στον κόκκυγα.

Στα διοικητικά, τέλος, ο παλιός παράγοντας της ΠΑΕ, Κώστας Τηλιγάδης πρότεινε στους διοικούντες αν δεν μπορούν να συνεχίσουν, να παραιτηθούν και να βρει ο ίδιος άτομα που θα τη στελεχώσουν και θα την «τρέξουν» ως το τέλος της σεζόν. Υποστήριξε ότι μόνο με τα έσοδα από τις χορηγίες και τα εισιτήρια οι Αιγιώτες μπορούν να βγάλουν τη σεζόν, αλλά το πλάνο αυτό δεν έχει μέλλον.

Last modified onΠέμπτη, 11 Φεβρουάριος 2016 15:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep