«Μπορεί άνοδο η Λαμία»

Ο Γιώργος Ντάσιος θεωρεί ότι η Λαμία είναι σε θέση να προλάβει το τρένο της ανόδου.

Συνέντευξη στο STAR Κεντρικής Ελλάδας έδωσε ο αμυντικός της Λαμίας, Γιώργος Ντάσιος πριν το ντέρμπι με την ΑΕΛ και σημείωσε ότι η ομάδα της Φθιώτιδας είναι σε θέση να προλάβει το τρένο της ανόδου, αρκεί να χτίσει ένα σερί. Το flnews σας παρουσιάζει την τοποθέτησή του για τον Ολυμπιακό Βόλου και τους «κυανόλευκους»...

Για τον Ολυμπιακό Βόλου από τον οποίο έμεινε ελεύθερος είπε: «Στην αρχή πίστευα ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ καλά, αλλά αλλιώς μου τα παρουσίασαν. Στην πορεία βγήκαν προβλήματα. Θεωρώ τη μεταγραφή μου εκεί μία κακή παρένθεση».

Για το πώς προέκυψε το ενδιαφέρον της Λαμίας:
«Όταν μίλησα με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου μου είπε ότι στόχος είναι η άνοδος. Έχουμε έναν γύρο μπροστά μας και μπορούμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Πρέπει να δούμε λίγο τα εκτός έδρας ματς. Να κρατήσουμε το αήττητο εντός και να βελτιωθούμε εκτός έδρας»

«Είχα κάνει μία κουβέντα με τον Γιώργο Βαζάκα που με ήθελε και έτσι έγινε η συμφωνία. Δεν συνεργάστηκα, βέβαια, μαζί του. Το δελτίο μου άργησε να βγει λόγω της προσφυγής μου».

Για τη δυναμική της Λαμίας:
«Γι' αυτό και ήρθα. Όταν μίλησα με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου μου είπε ότι στόχος είναι η άνοδος. Είμαι ένα μήνα εδώ και ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα. Είναι μία επαρχιακή πόλη και υπάρχει δυναμική. Πρέπει και εμείς να παίρνουμε αποτελέσματα για να την ανεβάσουμε και να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Βρίσκεται ακριβώς στη μέση της Ελλάδας και γιατί όχι να καταφέρει να ανέβει. Θεωρώ ότι μπορεί.

«Θέλουμε λίγο χρόνο να δέσουμε και ίσως αυτό μας στοίχισε, όπως στην Ελευσίνα. Με τον Αχαρναϊκό η ομάδα ήταν πολύ καλή, αλλά εκεί υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος. Η συνέχεια θεωρώ θα είναι καλύτερη»

Για να έρθω ήταν στόχος η άνοδος και δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο. Έχουμε έναν γύρο μπροστά μας και μπορούμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Πρέπει να δούμε λίγο τα εκτός έδρας ματς. Να κρατήσουμε το αήττητο εντός και να βελτιωθούμε εκτός έδρας».

Για τις μεταγραφές:
«Υπάρχει ταλέντο. Είναι σημαντικό να έχουν οι ποδοσφαιριστές φιλοδοξίες ανεξαρτήτως ηλικίας. Θέλουμε λίγο χρόνο να δέσουμε και ίσως αυτό μας στοίχισε, όπως στην Ελευσίνα. Με τον Αχαρναϊκό η ομάδα ήταν πολύ καλή, αλλά εκεί υπήρχε αλλοίωση αποτελέσματος. Η συνέχεια θεωρώ θα είναι καλύτερη».

Για τη μάχη της ανόδου:
«Και πέρυσι η Λαμία ήταν πρώτη στο τέλος του πρώτου γύρου, αλλά δεν μπήκε στα πλέι οφ. Αυτό πρέπει να μας δώσει παραπάνω κίνητρο, να μην τα παρατήσουμε. Μπορούμε να κάνουμε ένα σερί. Υπάρχει ακόμα ένας γύρος και όλα μπορούν να γίνουν»

«Πέντε με έξι ομάδες έχουν ξεφύγει. Βάζω και τη δική μας μέσα. Έχουμε ποιοτικό ρόστερ και θα παλέψουμε ως το τέλος για τις δύο πρώτες θέσεις. Χρειάζονται τέτοιες επαρχιακές δυνάμεις να ανεβαίνουν. Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ξεκίνησε από το μηδέν με σωστά βήματα. Όταν έχεις ανθρώπους σαν και αυτόν που είναι κοντά στην ομάδα, αγαπάει αυτό που κάνει και βάζει τα χρήματά του, πρέπει κι εμείς να του δώσουμε τη χαρά».

Για τη μάχη του τίτλου:
«Δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι. Και πέρυσι η Λαμία ήταν πρώτη στο τέλος του πρώτου γύρου, αλλά δεν μπήκε στα πλέι οφ. Αυτό πρέπει να μας δώσει παραπάνω κίνητρο, να μην τα παρατήσουμε. Μπορούμε να κάνουμε ένα σερί. Υπάρχει ακόμα ένας γύρος και όλα μπορούν να γίνουν».

Σε ερώτηση για το ποια είναι η θέση του, απάντησε:
«Στον ΠΑΣ Γιάννινα μόνο επιθετικός δεν είχα παίξει. Στον Ολυμπιακό Βόλου πήγα ως στόπερ, αλλά και στη Λαμία ήρθα, επίσης ως στόπερ».

Last modified onΤετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2016 16:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep