Αναβαθμίζεται το προπονητήριο (photos)

Η κατασκευή και τοποθέτηση των αποδυτήριων εγκαταστάσεων του «Γιώργος Μπαζής» σκορπάει ικανοποίηση στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται στην Αναγέννηση Καρδίτσας οι εργασίες στο προπονητήριο της ομάδας, με τις αποδυτήριες εγκαταστάσεις να έχουν σειρά. Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση αναφέρει: «Από τους πρώτους στόχους που μπήκαν στο εγχείρημα της Αναγέννησης που ξεκίνησε το 2011, ήταν η δημιουργία βάσεων για την λειτουργία του συλλόγου σε τελείως διαφορετικά στάνταρς από το παρελθόν κι απ’ αυτά που επικρατούν δυστυχώς ακόμη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο... Γι’ αυτό και έγινε μεγάλος αγώνας καταρχήν να αποκατασταθεί η διαχρονική αδικία εις βάρος της ομάδας, δηλαδή η απόκτηση χώρου για τη δημιουργία προπονητηρίου και στη συνέχεια η συνεχής αναβάθμισή του!

Πράγματι, η Αναγέννηση μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια, έρευνες και συνεχείς πιέσεις κατάφερε το 2012 να αποκτήσει  από το Δήμο Καρδίτσας τον χώρο που δικαιούταν στο Σταυρό όπου πλέον με την προσωπική εργασία και την μεγάλη συνεισφορά Αναγεννησιωτών, δημιουργήθηκε το προπονητήριο “Γιώργος Μπαζής” που καλύπτει ολόκληρη την δραστηριότητα πλέον των “κιτρινόμαυρων”.

Δηλαδή φιλοξενεί όλα τα τμήματα. Από τα τζούνιορ, τους επίσημους αγώνες της Κ17 στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής, μέχρι και την προετοιμασία και τις προπονήσεις της επαγγελματικής ανδρικής ομάδας! Η μόνη ακόμη που δίνει σε άλλο γήπεδο τα επίσημα παιχνίδια της είναι η ομάδα Νέων. Και αυτή όμως θα εγκατασταθεί στο “Γιώργος Μπαζής” όταν θα ολοκληρωθεί και η δημιουργία του τρίτου γηπέδου, κάτι που αναμένεται να συμβεί από την άνοιξη μέχρι το καλοκαίρι...

Στο μεταξύ τις τελευταίες ημέρες αναβαθμίζονται και οι αποδυτήριες εγκαταστάσεις του προπονητηρίου με μεγάλη συνεισφορά και προσφορά του πρώην παράγοντα και διαχρονικού φίλου της ομάδας Τάκη Μήτσιου. Ο χώρος γίνεται όλο και λειτουργικότερος και ταυτόχρονα βελτιώνεται και η αισθητική του. Είναι πέραν όλων των άλλων και μια αθλητική όαση για την περιοχή που μπορεί να συμβάλλει ποικιλοτρόπως και στην αναβάθμισή της διότι καθημερινά λαμβάνει χώρα μια αθλητική πανδαισία με πολλούς αθλητές, συνοδούς και φιλάθλους που συμμετέχουν...».

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep