«Δεν λύθηκε το πρόβλημα, αλλά…»

Συγκρατημένα αισιόδοξος για το μέλλον εμφανίζεται ο μέτοχος του ΑΟ Χανιά, Δημήτρης Βιριράκης, μετά την Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (1/2)

Μπορεί να μην λήφθηκαν αποφάσεις αλλά συζητήθηκαν εκτενώς τα θέματα που απασχολούν τον ΑΟ Χανιά, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Δημήτρης Βιριράκης για την Γενική Συνέλευση της Δευτέρας (1/2). Ο μέτοχος της κρητικής ΠΑΕ με τοποθέτησή του σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στα όσα ειπώθηκαν στη ΓΣ εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το μέλλον.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Προς ενημέρωση και μόνο! Η χθεσινή ΓΣ δεν έλυσε το πρόβλημα της ομάδας, όμως συζητήθηκαν με ειλικρίνεια, σε ήπιο κλίμα και χωρίς να ληφθούν τελικές αποφάσεις, τα τρέχοντα προβλήματα και τα λοιπά θέματα που απασχολούν τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων και έχουν σχέση με την ομάδα μας. Κατ αρχάς ο κ. Μποτσιβάλης εξήγησε τους λόγους της παραίτησης του και κατονόμασε και τα πρόσωπα που κατά την άποψη του τον κορόιδεψαν ή δεν του είπαν την αλήθεια, για την οικονομική κατάσταση και το μετοχολόγιο της ομάδας.(Κοινώς του πούλησαν παραθαλάσσιο οικόπεδο στα Λευκά Όρη).

Ο άνθρωπος έβαλε αρκετά χρήματα μέχρι τώρα όπως και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, όπως και ο γνωστός φίλος της ομάδας από την Αθήνα. Τα ονόματα τους δεν αναφέρονται εδώ για ευνόητους λόγους. Ο κ Μποτσιβάλης οργάνωσε το διοικητικό τμήμα που δουλεύει μια χαρά, πληρώνει όλες τις οφειλές σε ΙΚΑ και Δημόσιο, όμως δεν ασχολήθηκε ή δεν τον άφησαν να ασχοληθεί με το αγωνιστικό τμήμα. Όταν ήλθε, είχαν γίνει όλες οι μεταγραφές. Διαπίστωσε και έθιξε το θέμα ότι ο κόσμος εγκατέλειψε την ομάδα και σχεδόν κάθε Κυριακή πλήρωνε τις διαιτησίες από την τσέπη του.

Του ζητήθηκε να παραμείνει στην θέση του γιατί είναι μέση της σαιζόν και η ομάδα κινδυνεύει να αποδιοργανωθεί, παρότι είπε πως όλα έχουν κανονιστεί ώστε να γίνει ομαλή διοικητική διαδοχή και να βγει οικονομικά μέχρι τέλους η χρονιά. Τέθηκε προς συζήτηση το θέμα της αγωνιστικής ενίσχυσης της ομάδας (μένει μια εβδομάδα ακόμη) και η αναγκαιότητα πρόσληψης νέου προπονητή με εμπειρία της κατηγορίας, για να σωθεί νωρίς η ομάδα και να οργανωθεί για την επόμενη χρονιά.

Δεδομένου ότι την ευθύνη του αγωνιστικού τμήματος την είχε και την έχει, πρόσωπο που απουσίαζε από την χθεσινή ΓΣ, η συνέλευση διακόπηκε προκειμένου ο απών να ενημερωθεί και να δηλώσει αν αποδέχεται την πρόταση να γίνει αλλαγή προπονητή και ενίσχυση της ομάδας με ένα δυο ποδοσφαιριστές. Τρεις παλιοί μέτοχοι και φίλοι της ομάδας δεσμεύτηκαν να χρηματοδοτήσουν το κόστος μιας καλής μεταγραφής και να διακινήσουν εισιτήρια διαρκείας (Β γύρου) στους Χανιώτες, για να αλλάξει το κλίμα και να μην πέσει η ομάδα και χαθούν οι κόποι μιας δεκαετίας.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και επειδή αναφέρθηκε λάθος στα τοπικά ΜΜΕ, εγώ εκπροσωπούσα μόνο τον εαυτό μου και όχι όλους τους παλιούς μετόχους. Πιστεύω όμως ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι κοντά σε αυτή την λογική, της συνεννόησης. Τα λοιπά θέματα της Γενικής Συνέλευσης μάλλον διαδικαστικά είναι και μάλιστα δεν υπάρχει θέμα απαρτίας η μη».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep