«Θέληση να αλλάξουν κατηγορία»

Ο Ράτκο Ντόστανιτς μίλησε για τη θέληση των παικτών του να εξασφαλίσουν την άνοδο.

Η ΑΕΛ νίκησε 2-0 τον Αχαρναϊκό και ο προπονητής της Ράτκο Ντόστανιτς αναφέρθηκε στη θέληση των παικτών του να ανέβουν στη Super League. Αρχικά ο Σέρβος είπε: «Σήμερα παίξαμε με μια πάρα πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Μπορεί να μην φαίνεται από το τελικό σκορ, αλλά είναι μια ομάδα που δύσκολα της δημιουργείς ευκαιρίες και βρίσκεις τους κατάλληλους διαδρόμους. Μελετήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι που κάνει ο Αχαρναϊκός και δουλέψαμε πολύ πάνω σε αυτό. Είναι σημαντικό ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς και τελειώσαμε τον πρώτο γύρο πρώτοι, πρωταθλητές χειμώνα. Έχουμε πολλούς αγώνες στη συνέχεια. Το σημαντικό ότι οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν σκληρά, δείχνουν χαρακτήρα και θέληση να αλλάξουν κατηγορία. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο προπονητή».

Gια το πόσες ακόμη μεταγραφικές κινήσεις χρειάζεται η ομάδα: «Το γεγονός ότι μπορούμε να πάρουμε παίκτες είναι πολύ καλό. Από εκεί και πέρα έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα. Αν υπάρχει διαθέσιμος ποδοσφαιριστής καλύτερος από αυτούς που έχουμε, τότε ναι. Κάθε προπονητής το θέλει αυτό. Έχουμε λίγο χρόνο ακόμα, αλλά ξέρουμε ότι σε αυτή την περίοδο είναι δύσκολο να βρεις κάτι τέτοιο».

Τους παίκτες των «βυσσινί» εκπροσώπησε ο Γιάννης Μασούρας, που είπε: «Είχαμε ένα δυνατό παιχνίδι σήμερα. Ο Αχαρναϊκός είναι μια καλή ομάδα. Διαβάσαμε καλά τον αντίπαλο, δείξαμε ποιος ήθελε τους τρεις βαθμούς. Πετύχαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο – όπως ήταν φυσιολογικό – βρήκαμε ανοιχτούς χώρους και με το δεύτερο ουσιαστικά κλειδώσαμε το παιχνίδι. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι ολοκληρώσαμε πρωταθλητές το πρώτο μισό του πρωταθλήματος».

Last modified onΠαρασκευή, 29 Ιανουάριος 2016 21:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep