Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χαμόγελα για Μπεκιάρη στην Επανομή

Ένας από τους (λιγοστούς) λόγους που είχαν να παρηγορούνται στην Επανομή μετά το πέμπτο παιχνίδι χωρίς νίκη ήταν η επανεμφάνιση του Παναγιώτη Μπεκιάρη.

Ο 31 ετών μέσος είχε τραυματιστεί το καλοκαίρι σε φιλικό με την Παναχαϊκή στη Νάουσα, με αποτέλεσμα ο Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος πόνταρε πολλά επάνω του για το «χτίσιμο» της νέας ομάδας, να μην υπολογίζει σε εκείνον για έναν ολόκληρο γύρο. Στο ματς της Φυλής, λοιπόν, απέναντι στον Θρασύβουλο, ο Μπεκιάρης έκανε την επανεμφάνισή του και ο Βοσνιάδης δήλωσε: «Ο Παναγιώτης είναι ένας παίκτης με εμπειρία στην κατηγορία και ποιότητα. Είναι δεδομένο ότι θα δώσει λύσεις και θα βοηθήσει ουσιαστικά, απλώς χρειάζεται λίγο χρόνο για να βρει τον καλό του εαυτό».

 

Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς βλέπουν τώρα τα επόμενα παιχνίδια, που είναι με Αγροτικό Αστέρα και Φωκικό στο «Νίκος Σαράφης». Ο Βοσνιάδης είπε: «Θα δώσουμε μάχη για να ξαναστήσουμε από την αρχή την Επανομή, που το τελευταίο διάστημα έδειξε πως... διαλύθηκε και πρέπει να σταθεί ξανά στα πόδια της. Το ποδόσφαιρο βέβαια έχει τα... πάνω και τα κάτω. Εμείς πρέπει να φανούμε δυνατοί για να ξαναβρούμε τον εαυτό μας. Να χειριζόμαστε υποδειγματικά τόσο την απογοήτευση, όσο και τον ενθουσιασμό, είναι κάτι που το θέλουμε όλοι, το να ξαναγίνουμε ομάδα.

 

Έχουμε την εμπειρία γι' αυτή τη σωστή διαχείριση. Μας περιμένουν δυο παιχνίδια στο «σπίτι» μας, με Αγροτικό Αστέρα και Φωκικό, τα οποία θα δούμε ένα ένα και ξεχωριστά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι με τον Αστέρα και περιμένουμε από τον κόσμο να μας «σπρώξει» ψυχολογικά. Πρέπει να γεμίσει το γήπεδο και να αποκτήσουμε ξανά ισχυρή έδρα».

Last modified onΔευτέρα, 05 Μάρτιος 2012 16:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep