«Διπλό ψυχολογίας»

Ο Θανάσης Δημόπουλος τόνισε πως αυτή η εκτός έδρας νίκη θα δώσει μεγαλύτερη πίστη για τη σωτηρία της ομάδας. Ο Θανάσης Δημόπουλος τόνισε πως αυτή η εκτός έδρας νίκη θα δώσει μεγαλύτερη πίστη για τη σωτηρία της ομάδας.

Ο Θανάσης Δημόπουλος μίλησε για την σπουδαιότητα της πρώτης νίκης εκτός έδρας του Πανελευσινιακού, ο οποίος συνεχίζει την προσπάθειά του για την παραμονή στην κατηγορία.

Καταλυτική χαρακτήρισε την γρήγορη ισοφάριση για την ομάδα της Ελευσίνας ο τεχνικός της, Θανάσης Δημόπουλος και τόνισε πως η νίκη με 2-1 μέσα στην Καλλιθέα θα τους δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια. Αναλυτικά είπε:

«Αν και δεχθήκαμε νωρίς το πρώτο γκολ, καταφέραμε να αντιδράσουμε, κάτι που είναι δύσκολο όταν παίζεις απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι η Καλλιθέα. Μας βοήθησε η γρήγορη αντίδρασή μας και η ισοφάριση που ήρθε άμεσα. Παράλληλα ήταν σημαντικό πως πήγαμε στο ημίχρονο με το προβάδισμα στο σκορ και από εκεί και πέρα αυτό που χρειαζόταν να κάνουμε ήταν να διατηρήσουμε το σκορ. Είναι ένα πολύ καλό διπλό για εμάς και μας δίνει δύναμη ώστε να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας για τη σωτηρία. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να μείνουμε στην κατηγορία».  

Last modified onΚυριακή, 24 Ιανουάριος 2016 20:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep