«Δώρο στον Κούγια την ήττα»

Ο Ηρακλής Νύκταρης υποστήριξε ότι ποτέ δεν ζήτησε συγγνώμη από τον Αλέξη Κούγια.

Για την κοινή έξοδo στα μπουζούκια με τον Αλέξη Κούγια, αλλά και για το ματς του Σαββάτου (23/01) στα Χανιά με την ΑΕΛ μίλησε ο Ηρακλής Νύκταρης. Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95,5» και την εκπομπή «Στη Σέντρα» τόνισε ότι δεν δίνει ούτε 1% πιθανότητα για νίκη των «βυσσινί» και αποκάλυψε ότι θα κάνει δώρο στον ιδιοκτήτη της θεσσαλικής ομάδας για τα γενέθλιά του την... ήττα και ένα πιστόλι με μία μαντινάδα!

Αναλυτικά ο Νύκταρης είπε:

«Ήρθε μου ζήτησε συγγνώμη και ότι έκανε λάθος, αλλά εγώ θα κερδίσω. Είμαι με την ομάδα της Λάρισας τώρα στο αεροδρόμιο στη Θεσσαλονίκη, κατεβαίνουμε μαζί στα Χανιά. Εγώ συγγνώμη δεν ζητάω γιατί δεν φταίω σε κάτι. Αφού ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη και είπε ότι έκανε λάθος, εγώ του είπα εντάξει. Να με βγάλετε όποτε θέλετε με τον Κούγια, εγώ συγγνώμη δεν ζητάω ποτέ. Του είπα να μην ασχοληθεί ξανά με μένα, αν ασχοληθεί ξανά θα υπάρχει πρόβλημα. Εγώ θέλω να τους κερδίσω αύριο.

Δεν περνάει η μαγκιά στα Χανιά, δεν μπορεί να μπουκάρει εκεί ο Κούγιας. Έξι παίκτες της Λάρισας τους είχα εγώ στον ΟΦΗ. Έχει γενέθλια αύριο ο Κούγιας και του είπα ότι θα του κάνω δώρο την ήττα. Ένα πιστόλι θα του δώσω δώρο. Θα έχει και μια κρητική μαντινάδα πάνω. Αύριο το παιχνίδι θα έχει ένταση, γιατί πρέπει να κερδίσουμε. Είναι κρίσιμο και για αυτόν και για μας, θα δούμε τι θα γίνει. Εγώ λέω θα κερδίσουν τα Χανιά, 100% εμείς. Ούτε 1% δεν τους δίνω».

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (22/01) ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (23/01, 15:00 ΟΤΕ), αλλά αποστολή δεν ανακοινώθηκε. Οι Γκέσιος, Μασάδο εξέτισαν την ποινή τους, ενώ οι «κυανόλευκοι» αναμένουν την έκδοση των δελτίων των νεοαποκτηθέντων.

Last modified onΠαρασκευή, 22 Ιανουάριος 2016 17:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep