«Να ακολουθήσουν κι άλλοι»

Την οικονομική στήριξη ακόμη περισσότερων φίλων της ομάδας ζητούν οι ιθύνοντες της Αναγέννησης Καρδίτσας

Εκτός από το τρέξιμο εντός αγωνιστικού χώρου, υπάρχει και το… εξωαγωνιστικό σπριντ για τους ιθύνοντες της Αναγέννησης Καρδίτσας που αφορά την κάλυψη των οικονομικών υποχρεώσεων της ομάδας. Οι διοικούντες την ΑΣΑ έχουν ήδη απευθύνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας να συμβάλουν οικονομικά και συνεχίζουν με κάθε ευκαιρία να τονίζουν τη σημασία που έχει για τον σύλλογο να αυξηθεί ο αριθμός των προαναφερομένων.

Ενδεικτική είναι η ενημέρωση για το εν λόγω θέμα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Στο μεταξύ συνεχίζεται η οικονομική εξόρμηση στην Αναγέννηση για να ξεπεραστεί ο σκόπελος που υπάρχει σ' ένα μήνα που έχει μόνο έξοδα!

Οι εισπράξεις στα ματς με Εργοτέλη και Απόλλωνα ήταν μηδαμινές με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγιναν οι αγώνες, ενώ τα έξοδα για τις υποχρεώσεις της ομάδας στη διατήρηση της καλής της εικόνας σε δημόσιες υπηρεσίες και ποδοσφαιριστές, φάκελο αδειοδότησης είναι πάρα πολλά!

Η υπερβατική προσπάθεια από τους... ελάχιστους που στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζεται και είναι επιτακτική η ανάγκη να ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα. Μέχρι στιγμής έχουν συμβάλει αρκετοί φίλοι της ομάδας με ό,τι μπορεί ο καθένας ώστε να ενισχυθεί το ταμείο του συλλόγου και ν' αντεπεξέλθει στα απίστευτα έξοδα που υπάρχουν».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep