Φιλική νίκη στο Άργος

Χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε ο Τίμος Καβακάς από τη φιλική νίκη του Αχαρναϊκού στο Άργος, όπου δοκιμάστηκε ο Σέρβος Ντεγιάν

Η ομάδα του Μενιδίου επικράτησε 1-0 του Παναργειακού, χρησιμοποιώντας παίκτες που δεν έπαιξαν χθες στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό. Ο Καβακάς είδε και έναν νέο παίκτη, τον Ντεγιάν που είναι υπό δοκιμή, ενώ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε στο 24’ με κεφαλιά ο Πολίμος, μετά από κόρνερ του Μπέλιτς που αγωνίστηκε βασικός κάνοντας παράλληλα το ανεπίσημο ντεμπούτο του στην ομάδα του Μενιδίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως διαιτητής του φιλικού ήταν ο Ρατσιάτος (Αργολίδας), ο οποίος ήταν τέταρτος στο κυριακάτικο ματς στην Ελευσίνα!

Παναργειακός: Κόλλιας, Παντελής, Μηλιώτης, Κοντέων, Τσόλης, Ηρακλής, Μπούνας, Παπαϊωάννου, Τσόφλιος, Πούτσι, Καρέλης. Έπαιξαν και δύο υπό δοκιμή Κροάτες, αμυντικός και μεσοεπιθετικός, καθώς και οι Ευθυμιάδης, Καρούτης, Παπαδόπουλος

Αχαρναϊκός: Μπαμπανιώτης, Πολίμος, Αναστασίου, Κωστόπουλος, Παπαδόπουλος, Μακρίδης, Εμέκα, Μπέλιτς, Ντεγιάν, Αποστολόπουλος, Ματσούκας. Έπαιξαν και οι: Ψύχος, Χριστόπουλος, Μαρούδας, Παπασπύρος.

Last modified onΤρίτη, 19 Ιανουάριος 2016 12:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep