«Εν δυνάμει Super League»

Ο Δημήτρης Σπανός υπογράμμισε ότι ίσως να μην έχει κριθεί τίποτα για τη Λαμία ακόμα.

Τελικοί είναι όλα τα ματς της Λαμίας από εδώ και στο εξής. Αυτό τόνισε σε δηλώσεις του στο STAR Κεντρικής Ελλάδας ο νέος προπονητής της ομάδας της Φθιώτιδας, Δημήτρης Σπανός και χαρακτήρισε τους «κυανόλευκους» ως ομάδα εν δυνάμει Super League.

Αρχικά ο Σπανός είπε:
«Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι η Λαμία έχει μία στιβαρή, δυνατή διοίκηση, μία οργανωμένη και ιστορική ομάδα. Όπως και οι προκάτοχοί μου, για τον ίδιο λόγο ήρθα κι εγώ εδώ, θεωρώντας ότι θα κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Έρχομαι σε μία ομάδα εν δυνάμει Super League και θα βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις να τη φτάσουμε εκεί. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Αυτό που είπα και στους παίκτες και στη διοίκγση είναι ότι κάθε παιχνίδι για μας είναι ένας τελικός. Πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο σερί για να φτάσουμε εκεί που πρέπει. Μην κρυβόμαστε. Αυτός είναι ο στόχος μας αρχής γενομένης από την Κυριακή».

Για τη φιλοσοφία του:
«Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις πράγματα στη μέση της σεζόν. Έχουμε ένα ποιοτικό ρόστερ και η Λαμία δεν πρέπει να περιμένει τον αντίπαλο. Πρέπει να παίξει ψηλά, ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και κατοχής. Να έχει κυριαρχικό ρόλο Αυτό ταιριάζει περισσότερο στη Λαμία. Όλα τα ματς είναι δύσκολα και αν δεν τα προσέξεις όσο απαιτείται γίνονται δυσκολότερα. Τα παιδιά έχουν τις δυνατότητες και την ποιότητα να κερδίσουμε την Κυριακή και θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τον κόσμο:
«Ανέκαθεν ήταν ο 12ος παίκτης. Έχω παίξει μπροστά σε αυτό τον κόσμο και έχω έρθει ως αντίπαλος προπονητής. Τα παιδιά δικαιούνται να έχουν τη συμπαράστασή του, γιατί ίσως να μην έχει κριθεί τίποτα».

Απόδοση: flnews

Last modified onΠέμπτη, 14 Ιανουάριος 2016 02:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep