Τυπική διαδικασία

Η ΑΕΛ είχε χάσει την πρόκριση από το πρώτο ματς και ηττήθηκε με 3-0 και στην Τρίπολη παρά την καλή της παρουσία.

Πικρή γεύση μένει στην ΑΕΛ από τα δύο παιχνίδια με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς δεν της άξιζαν οι δύο ήττες και με τόσο μεγάλο σκορ. Τόσο το 3-0 στο πρώτο ματς στην Λάρισα, όσο και αυτό της Τετάρτης (13/01) στην Τρίπολη δεν ήταν σύμφωνα με την εικόνα που είχαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο, αλλά ο Αστέρας κατάφερε να κάνει πιο εύκολα τις ευκαιρίες του γκολ, ενώ η θεσσαλική ομάδα δεν εκμεταλλεύθηκε καμία από τις αρκετές που δημιούργησε και στις δύο έδρες.

Οι λιγοστές πιθανότητες που είχαν οι Βυσσινί να κάνουν την ανατροπή του εις βάρος τους 3-0, ή να διεκδικήσουν ένα καλό αποτέλεσμα για να φύγουν με καλύτερες εντυπώσεις από τον θεσμό, χάθηκαν στο 28ο λεπτό, όταν το σκορ έφτασε στο 2-0 με τα γκολ των Στανισάβλιεβιτς (13') και Χαμντανί (28'). Το τελικό 3-0 έγραψε στο 85ο λεπτό ο Μάσα με ωραία λόμπα.

Η θεσσαλική ομάδα, πάντως, έδειξε πως είχε ξεγραμμένο το ματς, αφού ο τεχνικός της, Ράτκο Ντόστανιτς έκανε διαχείριση του υλικού και άφησε αρκετούς ποδοσφαιριστές στην Λάρισα για να είναι έτοιμοι για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ζάκυνθο και μην επιβαρυνθούν ακόμη περισσότερο με τέταρτο ματς μέσα σε δύο εβδομάδες.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΕΛ 3-0 
ΣΚΟΡΕΡ: 13' Στανισάβλιεβιτς 28' Χαμντανί, 85' Μάσα 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Κιτόκο, Αλόκο, Ζησόπουλος, Γιαννούλης (78' Παντελιάδης), Χαμντανί, Τορμένα, Στανισάβλιεβιτς (57' Μάσα), Μούκαμ, Τσοκάνης, Παπαδόπουλος (69' Γκρόσιος).
ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (61' Χάμος), Κρητικός, Μαρουκάκης (73' Καπός), Μπουντόπουλος (61' Χοτζάλι), Ροβίθης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τ. Τίκας (Καρδίτσας) ΒΟΗΘΟΙ: Γεωργαράκος (Αθηνών), Διπλάρης (Καρδίτσας) 

   

Last modified onΤετάρτη, 13 Ιανουάριος 2016 19:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep