Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

"Κατώτεροι των περιστάσεων"

Ο Νίκος Αραμπατζής ψάχνει, όπως και όλοι στην ΑΕΛ, την λύση του προβλήματος της ομάδας. 

Μόνο στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε με περισσότερη λογική στο παιχνίδι μας και καθαρό μυαλό. Τα λόγια είναι περιττά. Τέτοια ματς πρέπει να τα κερδίζουμε μόνο με τη φανέλα.

Ο Νίκος Αραμπατζής τόνισε πως αυτά τα ματς πρέπει να πέρει η ομάδα με την φανέλα και είπε πως είναι θέμα όλων να βρει η ΑΕΛ τον δρόμο της και οι πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές να δείξουν τον δρόμο.

"Για άλλη μια φορά ήμασταν κατώτεροι των περιστάσεων. Λόγια και δικαιολογίες δεν χωράνε. Δεν θέλω να κάνω καμιά ανάλυση για το παιχνίδι. Τέτοια ματς πρέπει να τα κερδίζουμε μόνο με τη φανέλα. Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά και όχι μόνο αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Μόνο στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε με περισσότερη λογική στο παιχνίδι μας και καθαρό μυαλό. Τα λόγια είναι περιττά. Είμαστε προβληματισμένοι. Εμείς οι πιο έμπειροι παίκτες της ομάδας, που έχουμε παραστάσεις και αγώνες είτε στην ΑΕΛ, είτε σε άλλες ομάδες, συζητούμε μεταξύ μας πώς μπορούμε από μόνοι μας να βοηθήσουμε την ομάδα. Γιατί ματς σαν το σημερινό επιβάλλεται να τα παίρνεις μόνος σου, ό, τι κι αν πει ο προπονητής, ό, τι κι αν κάνει ο κόσμος».

Δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει θέληση, αλλά δεν έρχεται το εύκολο γκολ αυξάνεται η πίεση και το άγχος. Ο στόχος της ομάδας είναι να βγει η κατηγορία και από τη στιγμή που αυτό έχει δυσκολέψει, κάποιες φορές δεν υπάρχει καθαρό μυαλό και δεν αποδίδεις τα αναμενόμενα.

-Πού το αποδίδεις;
«Δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχει θέληση, αλλά δεν έρχεται το εύκολο γκολ, χάνουμε ευκαιρίες, αυξάνεται η πίεση και το άγχος και μερικές φορές ρισκάρουμε πολύ. Δεν μπορώ να το προσδιορίσω με ακρίβεια».
-Ως ένας από τους εμπειρότερους, τι είναι αυτό που θα έλεγες στους νεαρότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας;
«Αυτό που μπορούμε εμείς οι εμπειρότεροι να προσφέρουμε είναι να υπάρχει μεγαλύτερη ηρεμία. Ο στόχος της ομάδας είναι να βγει η κατηγορία και από τη στιγμή που αυτό έχει δυσκολέψει, κάποιες φορές δεν υπάρχει καθαρό μυαλό και δεν αποδίδεις τα αναμενόμενα. Ηρεμία και περισσότερες πρωτοβουλίες είναι αυτά που μπορούμε να προσφέρουμε εμείς οι εμπειρότεροι».

 

Last modified onΣάββατο, 03 Μάρτιος 2012 20:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep