Ξέφυγε το σκορ στο τέλος

Ο ΑΟ Χανιά έκανε σπουδαία εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά το 2-1 έγινε 4-1 στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Ο ΑΟ Χανιά στάθηκε πολύ καλά απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, έδειξε τη θέληση να παίξει ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά τα δύο γκολ που δέχθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο δεν αναδεικνύουν την εικόνα του στο ματς Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους «ερυθρόλευκους» και να προηγηθούν στο 7ο λεπτό με τον Γκέσιο, αλλά γνώρισαν την ήττα (4-1) στο πρώτο ματς για τους «16» του Κυπέλλου στα Περιβόλια.

Το προβάδισμά τους κράτησε μέχρι το 20ό λεπτό, όταν ο Ερνάνι τελείωσε ωραία την ασίστ του Σεμπά και στο 39ο λεπτό ο Κολοβός έβαλε μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό. Ο ΑΟ Χανιά προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο, κράτησε την μπάλα στα πόδια του, αλλά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Σεμπά (86') και ο Μανιάτης (90') έφτασαν το σκορ στο 4-1.

Σημειώνεται ότι στο αρχικό σχήμα των γηπεδούχων βρέθηκε ο Ρίκκα, ως αλλαγή μπήκε ο Λίτα και στον πάγκο έμεινε ο Σάντερσον. Για όλους υπήρχε η πληροφόρηση ότι θα αποτελέσουν παρελθόν από την ομάδα των Χανίων...

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΟ ΧΑΝΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-4

ΓΚΟΛ: 7' Γκέσιος – 20' Ερνάνι, 39' Κολοβός, 86' Σεμπά, 90' Μανιάτης

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Χατζηλιάδης, Παγώνης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Μασάδο, Τσούτσης, Ν. Νύκταρης (60' Μπουζούκης), Ρίκκα, Γκέσιος (77' Μ. Νύκταρης), Δεινόπαπας (46' Λίτα).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Σαλίνο (72' Σάλιακας), Σιόβας, Αυλωνίτης, Τσιμίκας, Καμπιάσο (80' Μανιάτης), Ζντιέλαρ, Κολοβός, Πάρντο (87' Πουλίδο), Ερνάνι, Σεμπά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου) Βοηθοί: Ζησιμόπουλος (Πειραιά), Κασσαβέτης (Αιτ/νίας) 

Last modified onΣάββατο, 16 Ιανουάριος 2016 02:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep