«Λαμία για άνοδο»

Τα νέα αποκτήματα της Λαμίας δήλωσαν ότι στόχος της ομάδας είναι η άνοδος.

Στον τηλεοπτικό σταθμό Star Κεντρικής Ελλάδας μίλησαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Λαμίας, οι Φάμπιο Μπαλού, Κρίστιαν Μίλιεβιτς, Σάββας Σιατραβάνης, Βαγγέλης Πίτκας και Ιορδάνης Παπαργυρίου. Αναφέρθηκαν στη μεταγραφή τους στην ομάδα της Φθιώτιδας και για το στόχο της στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Φάμπιο Μπαλού δήλωσε: «Ευχαριστώ τη Λαμία. Θέλουμε να ανέβουμε στη Super League και θα δούμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ξέρω πολύ καλά τον προπονητή μου Γιώργο Βαζάκα, όπως φυσικά και τους συμπατριώτες μου Λεάντρο και Πίντο».

Ο Κριστιάν Μίλιεβιτς ανέφερε: «Ήρθα εδώ με στόχο να είμαστε ψηλά, στην 1η ή στη 2η θέση και να ανέβουμε στη Super League. Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να το πετύχει αυτό. Θα βγει η κούραση λόγω των πολλών αγώνων, αλλά γνωρίζω καλά το πρωτάθλημα και είμαστε καλή ομάδα»..

Ο Σάββας Σιατραβάνης υποστήριξε: «Μου έκανε εντύπωση το πόσο πολύ με ήθελαν στη Λαμία. Αυτό με έκανε να έρθω εδώ. Έχουμε καλό προπονητή, είναι εδώ ο Παύλος Μυροφορίδης που τον γνώριζα από τον Ηρακλή. Η ομάδα είναι καλή, έχει κόσμο και βλέψεις να ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Νιώθω άνετα εδώ και θέλω να βάλω το λιθαράκι μου στο να κατακτηθεί ο στόχος. Πρόκειται για οργανωμένη ομάδα που έχει στόχους. Η διαφορά στη βαθμολογία μπορεί να καλυφθεί, αλλιώς δεν θα ήμασταν εδώ. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Θα δέσουμε μεταξύ μας. Είμαι πολύ αισιόδοξος».

Ο Βαγγέλης Πίτκας σχολίασε: «Η Λαμία είναι ομάδα που έχει στόχους και συνάδουν με τους δικούς μου. Με πλησίασαν οι άνθρωποι με ωραίο τρόπο. Όταν κερδίζεις, ανοίγει η όρεξη. Υπάρχει μια διαφορά που νομίζω μπορούμε να την καλύψουμε. Θα χαθούν βαθμοί και από άλλες ομάδες. Υπάρχει καλό κλίμα και αυτό θα βγει στο γήπεδο».

Ο Ιορδάνης Παπαργυρίου, τέλος τόνισε: «Χαίρομαι που είμαι σε μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει. Ήθελα να είμαι σε μια ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Είναι οργανωμένη ομάδα. Ευχαριστώ τα παιδιά που ήταν εδώ και μας βοήθησαν να προσαρμοστούμε γρήγορα. Δεν είμαστε μακριά από τις πρώτες θέσεις. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα. Μπορείς να χάσεις βαθμούς εκεί που δεν το περιμένεις».

Last modified onΤετάρτη, 06 Ιανουάριος 2016 19:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep