Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αδαμάκης: «Παραιτούμαι, ας γυρίσει ο Παπαδόπουλος»

Μια (νέα) απρόσμενη έκπληξη περίμενε τον Βασίλη Αδαμάκη κατά την επίσκεψή του στην εφορία για να διεκπεραιώσει κάποιες εκκρεμότητες και να εξασφαλίσει την φορολογική ενημερότητα για τον Εθνικό Αστέρα.

Τελικά διαπίστωσε ότι έχει προκύψει ένα νέο χρέος, από την περυσινή χρονιά και ως εκ τούτου οι Καισαριανιώτες δεν πήραν φορολογική ενημερότητα. «Μετά την εξέλιξη αυτή και αφού δεν υπάρχει λύση, παραιτούμε από την ομάδα και ας γυρίσει να αναλάβει τον σύλλογο ο Παπαδόπουλος»δήλωσε ο Αδαμάκης, που δεν μπορούσε να κρύψει τον προβληματισμό του. Την ίδια ώρα ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν έχει ξεκαθαρίσει πώς σκέφτεται και πώς θα ενεργήσει και πολύ περισσότερο αν είναι διατεθειμένος να επιστρέψει στην ομάδα.

Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα θα γίνει χωρίς οπαδούς, αφού πέρα από τα δελτία η ΠΑΕ δεν σφράγισε και εισιτήρια για το παιχνίδι. Ακόμα άγνωστη είναι η θέση που θα τηρήσουν οι έξι εναπομείναντες επαγγελματίες που έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Οι Γκίτκος, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Μαστρογιάννης, Γουσούλης και Πασκούλεφ δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν ούτε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Θρασύβουλο.

Last modified onΠαρασκευή, 02 Μάρτιος 2012 19:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep