Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Προπονητής μέχρι την Τετάρτη»

Ο πρόεδρος του Φωκικού μίλησε για το ξαφνικό διαζύγιο με τον Μιχάλη Κασάπη Ο πρόεδρος του Φωκικού μίλησε για το ξαφνικό διαζύγιο με τον Μιχάλη Κασάπη

Ο πρόεδρος του Φωκικού μίλησε στο ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ 101,9 για τον αντικαταστάτη του Μιχάλη Κασάπη. Ο Κωνσταντίνος Τερζής θα είναι στον πάγκο του Φωκικού για το ματς με την Λάρισα.

Μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα έχουμε καταλήξει σε προπονητή. Ήταν ξαφνική η παραίτηση του Μιχάλη Κασσάπη. Θα μπορούσε να παραιτηθεί τον Ιανουαρίου όπου θα είχαμε προσλάβει νέο τεχνικό που θα έκανε εισηγήσεις για παίκτες που θα βοηθούσαν.

Ο πρόεδρος του Φωκικού Σίμος Παπαδημητρίου μίλησε στο ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ 101,9 για την ξαφνική φυγή του Μιχάλη Κασάπη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και τις προσπάθειες για την αντικατάσταση του.
Οι δηλώσεις του προέδρου του Φωκικού:

"Είμαστε σε συνεχείς επαφές με προπονητές τις τελευταίες ώρες. Ήταν ξαφνική η παραίτηση του Μιχάλη Κασσάπη και δεν περιμέναμε να γίνει αυτή την στιγμή. Θα μπορούσε να παραιτηθεί την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για παράδειγμα, εκεί όπου θα είχαμε προσλάβει νέο τεχνικό ο οποίος θα μπορούσε να κάνει και τις εισηγήσεις τους για να αποκτήσουμε κάποιους παίκτες που θα βοηθούσαν την ομάδα".

"Θέλουμε να διευθετήσουμε το θέμα άμεσα γιατί το πρωτάθλημα είναι σε μια κρίσιμη καμπή. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή για να βοηθήσουμε την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει να διατηρηθεί στην κατηγορία. Μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα έχουμε καταλήξει σε προπονητή. Στο ματς με την Λάρισα θα καθίσει στον πάγκο ο μέχρι πρότινος βοηθός του Μιχάλη Κασάπη ο Κωνσταντίνος Τερζής".

Last modified onΠαρασκευή, 02 Μάρτιος 2012 16:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep