Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Ιδιωτικό συμφωνητικό με Θρασύβουλο»

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλος τόνισε σε συνέντευξη του πως ένα από τα προβλήματα της μεταγραφής του Κώστας Μανωλά στην Ντνιέπρ ήταν και ποσοστό του Θρασύβουλου. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλος τόνισε σε συνέντευξη του πως ένα από τα προβλήματα της μεταγραφής του Κώστας Μανωλά στην Ντνιέπρ ήταν και ποσοστό του Θρασύβουλου.

 Ο Ανδρέας Δημητρέλος ανέλυσε τα προβλήματα που προέκυψαν με τα ποσοστά του Θρασύβουλου, των μάνατζερ και τα χρήματα που «έμεναν» τελικά για την ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλος μίλησε στο ραδιόφωνο του Novasport για την τελική συμφωνία της ΑΕΚ με την Ντνιέπρ για την μεταγραφή του Κώστα Μανωλά και την εμπλοκή που δημιουργήθηκε με τον Θρασύβουλο. Τελικά η ομάδα της Φυλής πήρε 120.000 ευρώ από την μετακίνηση του Ελληνα αμυντικού. 
"Εμείς προσπαθούσαμε από την αρχή να γίνει η μεταγραφή, να βρούμε κάποια λύση ώστε όλες οι πλευρές να είναι ευχαριστημένες. Το ποσό που είχε προσφέρει η Ντνιέπρ και αυτό που ζητούσαν οι μάνατζερ, σε συνδυασμό με το ποσοστό που είχε λαμβάνειν ο Θρασύβουλος, δεν άφηναν τη δυνατότητα να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Από τη στιγμή που ανέβασε η Ντνιέπρ την προσφορά και μείωσαν τις απαιτήσεις οι μάνατζερ, βρέθηκε η χρυσή τομή. Είχαμε σκεφτεί μήπως κάναμε δύο συμφωνητικά, ένα με τον Θρασύβουλο κι ένα με τους μάνατζερ. Έχω πει από την αρχή ότι θα λέω την αλήθεια. Προσπαθήσαμε με αυτό τον έμμεσο τρόπο να κατεβάσει τις απαιτήσεις του ο Θρασύβουλος, όπως έκαναν όλοι. Έτσι καταφέραμε και πετύχαμε τη συμφωνία. Ήταν ένας χειρισμός ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Η παρακράτηση του ποσοστού έχει πολλά ντεσαβαντάζ, που οποιοσδήποτε θέλει μπορεί να εκμεταλλευτεί αν δεν είναι έντιμος".

Last modified onΠαρασκευή, 02 Μάρτιος 2012 12:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep