Ανακοινώθηκε ο Μρντάκοβιτς

Ο Αγροτικός Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Μίλγιαν Μρντάκοβιτς.

Παίκτης του Αγροτικού Αστέρα είναι και επισήμως ο Μίλγιαν Μρντάκοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στην ομάδα του Ευόσμου, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Μίλγιαν Μιρντάκοβιτς, η μεταγραφή του οποίου θα ολοκληρωθεί και τυπικά την 1η Ιανουαρίου. Ο 33χρονος επιθετικός (γεννημένος στην πόλη Νις της Σερβίας στις 6/5/1982) ξεχώρισε από πολύ μικρός στην ακαδημία της Παρτιζάν και σε ηλικία 16 ετών αποκτήθηκε από την Άντερλεχτ.

Στη διάρκεια της καριέρας του αγωνίστηκε για πολλές ομάδες, πραγματοποιώντας μεγάλες εμφανίσεις ειδικά με την ΟΦΚ Βελιγραδίου (2002 - 2003, 32 συμμετοχές, 20 γκολ), με τη Μέταλιστ Χάρκιβ (2005 - 2006, 27 εμφανίσεις, 7 γκολ), με τον Απόλλωνα Λεμεσού (2009 - 2011, 31 συμμετοχές, 21 γκολ) και με την ΑΕΚ Λάρνακας (2011 - 2012, 18 εμφανίσεις, 7 γκολ). Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί δύο φορές στο παρελθόν, για τη Βέροια (Αύγουστος 2013 - Δεκέμβριος 2013, 13 εμφανίσεις, 5 γκολ) και για το Λεβαδειακό (πολύ σύντομη παρουσία και μόλις 3 εμφανίσεις). Στον Αγροτικό Αστέρα μεταγράφεται από τη Βοϊβοντίνα, στην οποία εντάχθηκε το περασμένο καλοκαίρι».

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αγροτικού ο Σέρβος ανέφερε: «Οι πρώτες εντυπώσεις μου από την ομάδα με έχουν κάνει να αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα. Νιώθω ότι ήρθα σε ομάδα πρώτης κατηγορίας, βλέποντας ότι οι υποδομές είναι άψογες και η συμπεριφορά όλων απόλυτα επαγγελματική», δήλωσε ο Μίλγιαν Μιρντάκοβιτς στην πρώτη του συνέντευξη ως «σταχυοφόρος».

Πρόσθεσε: «Σέβομαι τον κύριο Στεβάνοβιτς ως άνθρωπο και προπονητή και μου αρέσει να δουλεύω και να αγωνίζομαι υπό τις οδηγίες του. Όταν έμαθα ότι συμφώνησε με τον Αγροτικό Αστέρα, αυτομάτως ήξερα ότι αυτή η ομάδα έχει ποιότητα και σημαντικές προοπτικές. Η απόφαση μου έγινε ακόμα πιο σίγουρη μετά τη συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο της ομάδας, τον κύριο Θεοδωρίδη, για τον οποίο είχα ακούσει ότι είναι από τους σημαντικότερους επενδυτές στο ελληνικό ποδόσφαιρο και γνωρίζοντας τον καλύτερα διαπίστωσα ότι έχει τη διάθεση να ανεβάσει το σύλλογο ψηλά. Πρέπει επίσης να παραδεχτώ, ότι η ποιότητα των νέων συμπαικτών μου ήταν ακόμα ένα κίνητρο, καθώς πιστεύω ότι κάθε επιθετικός θα ήθελε να αγωνίζεται με τόσο καλούς ποδοσφαιριστές στο πλάι του».

Last modified onΔευτέρα, 28 Δεκέμβριος 2015 15:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep