Στην «Αντηρίδα» ο Αγροτικός

Αντιπροσωπεία του Αγροτικού Αστέρα επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Παπαργείου και τον εθελοντικό σύλλογο, «Η Αντηρίδα».

Μία μεγάλη ποσότητα ρούχων εκ μέρους της οικογένειας του μεγαλομετόχου, Ηλία Θεοδωρίδη προσέφερε αντιπροσωπεία του Αγροτικού Αστέρα στον εθελοντικό σύλλογο «Η Αντιρήδα». Όπως ανέφεραν σε δελτίο Τύπου οι «σταχυοφόροι»:

«H Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας βρέθηκε στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου για να επισκεφθεί τον εθελοντικό σύλλογο, « Η Αντηρίδα». Οι ποδοσφαιριστές Στέργιος Γιακουμής, Δημήτρης Γιάντσης και Γιάννης Καραμπάς, μαζί με τον υπεύθυνο Επικοινωνίας και Marketing της Π.Α.Ε., Αχιλλέα Μανίκα, φιλοξενήθηκαν στα γραφεία της «Αντηρίδας» που βρίσκονται εντός του Νοσοκομείου και ενημερώθηκαν από την υπεύθυνη συντονισμού των εθελοντών, κυρία Μελίνα Μελικίδου, για τη σπουδαία και αγαστή βοήθεια που προσφέρει ο σύλλογος εθελοντικά σε εκατοντάδες ασθενείς κάθε μέρα!

Αντηρίδα σημαίνει στήριγμα και αυτός ακριβώς κάνει ο σύλλογος με τη βοήθεια δεκάδων συνανθρώπων μας (όμως ο κύριος Στέλιος Μπαχαρίδης, στη φωτογραφία με την άσπρη μπλούζα), οι οποίοι παραμερίζουν τις επαγγελματικές και οικογενειακές τους υποχρεώσεις ακόμα και αυτή την περίοδο των εορτών, ώστε να στηρίξουν με κάθε τρόπο τις λειτουργίες και τις ανάγκες των ασθενών και του προσωπικού του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Η αντιπροσωπεία της Π.Α.Ε. παρέδωσε στο σύλλογο «Αντηρίδα» μία μεγάλη ποσότητα ρούχων εκ μέρους της οικογένειας του μεγαλομετόχου, του κ. Θεοδωρίδη. Τα ρούχα αυτά προορίζονται για δεκάδες άπορους ασθενείς, όλων των ηλικιών (υπάρχουν ασθενείς που δεν έχουν να φορέσουν τίποτα άλλο εκτός από τη νοσοκομειακή ρόμπα!). Φυσικά, όλοι μπορούν και αξίζει να υποστηρίξουν το έργο του εθελοντικού συλλόγου «Αντηρίδα», όχι μόνο για τους ασθενείς, αλλά και για τους εθελοντές, οι οποίοι είναι απλοί άνθρωποι που έχουν μεγάλη ευαισθησία για τα προβλήματα των συνανθρώπων τους».

Last modified onΠέμπτη, 24 Δεκέμβριος 2015 12:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep