Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Θρασύβουλος: Κινούμαστε νομικά αν...

Σε εγρήγορση βρίσκεται το νομικό τμήμα του Θρασύβουλου αναφορικά με το ποσοστό μεταπώλησης που δικαιούται με τη μεταγραφή του Μανωλά από την ΑΕΚ στη Ντνιεπρ.

Πληροφορίες θέλουν την Ένωση να δέχεται 100.000 ευρώ για την πώληση του παίκτη και άρα το ποσοστό του Θρασύβουλου ανέρχεται στο ποσό των 35.000 ευρώ. Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ φέρεται να δέχονται ακόμα 600.000 ευρώ, ώστε οι Ουκρανοί να έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή της Ελληνικής ομάδας.

 

Με άλλα λόγια οι «κιτρινόμαυροι» χρέωσαν τη μεταγραφή του Μανωλά μόλις 100.000 ευρώ και τα άλλα 600.000 ευρώ προβλέπονται σε ανεξάρτητο ιδιωτικό συμφωνητικό. Εννοείται ότι αν ισχύει κάτι τέτοιο ο Θρασύβουλος βγαίνει ο χαμένος της υπόθεσης. Το «FL NEWS» ήρθε σε επαφή με τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ, τον Νικόλα Μανιακούρα, ο οποίος είπε: «Η εκτίμησή μας είναι ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και πως δεν θα φτάσουμε στα άκρα. Δεν έχουμε λόγο να είμαστε κακόπιστοι απέναντι στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Αν υπάρξει κάποια εξέλιξη που είναι εις βάρος μας, τότε θα κινηθούμε νομικά».

Last modified onΠέμπτη, 01 Μάρτιος 2012 18:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep