Μοίρασε δώρα ο Αγροτικός

Αντιπροσωπεία των «σταχυοφόρων» βρέθηκε στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ «Ευχοστολίδια»

Τις ευχές τριών παιδιών πραγματοποίησε ο Αγροτικός Αστέρας δίνοντας το «παρών» στην εκδήλωση του ΟΠΑΠ «Ευχοστολίδια». Αντιπροσωπεία της ομάδας του Ευόσμου βρέθηκε στο Mediterranean Cosmos όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση αναλαμβάνοντας α πραγματοποιήσει τρεις ευχές μέσα από τις ζωγραφιές που υπήρχαν εκεί από τα παιδιά.

Η σχετική ενημέρωση του Αγροτικού αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας συμμετέχει στο Κοινωνικό Πρόγραμμα της ΟΠΑΠ "Ευχοστολίδια" και χθες αντιπροσωπεία της ομάδας παρευρέθη στην όμορφη και "ζεστή" εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Mediterranean Cosmos.

Οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Σκλιοπίδης, Άγγελος Καραντασιάδης και Παύλος Καθάριος, μαζί με τον υπεύθυνο επικοινωνίας και marketing της Π.Α.Ε., Αχιλλέα Μανίκα, γνώρισαν από κοντά τη Χριστουγεννιάτικη Έκθεση Ζωγραφικής 3000 παιδιών από ιδρύματα της χώρας, τις οποίες συγκέντρωσε η ΟΠΑΠ. Κάθε ζωγραφιά αντιστοιχούσε σε μία παιδική ευχή και ο Αγροτικός Αστέρας ανέλαβε να πραγματοποιήσει τρεις! Οι "σταχυοφόροι" σύντομα θα παραδώσουν στα παιδιά τα δώρα τους μέσω της ΟΠΑΠ, χαρίζοντας τους αυτή την ιδιαίτερα σημαντική περίοδο χαμόγελα και χαρά».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep