«Στοιχεία... παραπάνω επιπέδου»

Στο πάθος και τη δύναμη του ΑΟΧ στάθηκε ο Γιώργος Λυρώνης μετά την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου.

Μεταγραφές ντόπιων ποδοσφαιριστών προανήγγειλε ο Γιώργος Λυρώνης μετά το 2-2 του ΑΟΧ με τον Πανθρακικό και την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου. Παράλληλα, στάθηκε στη δύναμη και το πάθος των ποδοσφαιριστών του και ανέφερε:

«Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε έναν μεγαλύτερο αντίπαλο που βρίσκεται σε ανοδική πορεία τους δύο τελευταίους μήνες. Το έργο μας ήταν από την αρχή δύσκολο, αλλά θέλαμε πολύ το παιχνίδι αυτό και την πρόκριση. Έχει πολύ μεγάλη σημασία ότι τα παιδιά στα δύο τελευταία παιχνίδια βγάζουν δύναμη και πάθος, δηλαδή όλα όσα πρέπει να έχει μία ομάδα που θέλει να πάει στο παραπάνω επίπεδο.

Προηγηθήκαμε για 4ο παιχνίδι που είμαι εδώ, αλλά μετά χάσαμε τον δρόμο μας. Ελέγχαμε το ματς παρά την ισοφάριση και στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε. Στο δεύτερο πήγαμε εξίσου καλά, είχαμε δοκάρι και κόντρα στη ροή του αγώνα ο Πανθρακικός προηγήθηκε. Δείξαμε μεγάλη ψυχική δύναμη, ισοφαρίσαμε και σε όλη τη διάρκεια ήμασταν καλύτεροι. Αυτό που μένει είναι να πάρουμε τη νίκη στην Ελευσίνα και να κλείσουμε ιδανικά τη χρονιά».

Για τις μεταγραφές και αν θα υπάρχει το στοιχείο εντοπιότητας:
«Θα γίνουν μεταγραφές, γιατί η ομάδα έχει στόχο. Ο ένας επετεύχθη και ο άλλος είναι στο πρωτάθλημα. Ακόμα είναι νωρίς, δεν έχουμε βγει εκτός πρωταθλήματος. Το δικό μου σκεπτικό είναι ότι σε κάθε πόλη υπάρχουν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές, απλά χρειάζονται μία ευκαιρία. Βλέπω παιδιά από το τοπικό και θα τους δώσουμε ευκαιρία».

Για το πού μπορεί να φτάσει ο ΑΟΧ στο Κύπελλο:
«Είναι θέμα κλήρωσης και πόσο τυχερός θα είσαι. Θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια και θα δούμε».

Ο Αντώνης Ρίκκα σημείωσε:
«Είναι σημαντικό για μία ομάδα Β' Εθνικής να περνά στον επόμενο γύρο. Είναι ένα δώρο για εμάς. Θέλουμε να το χαρούμε και να πέσει απέναντί μας όσο το δυνατόν καλύτερη και πιο μεγάλη ομάδα».

Απόδοση: flnews

Last modified onΠέμπτη, 17 Δεκέμβριος 2015 20:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep