ΑΕΛ σε δύο μέτωπα

Σε Εφέσεων και Διαιτητικό το βλέμμα της ΑΕΛ την Τρίτη (15/12).

Διπλή δικαστική μάχη θα δώσει η ΑΕΛ την Τρίτη (15/12). Οι «βυσσινί» έχουν καταθέσει έφεση, προκειμένου να σβηστεί η ποινή κεκλεισμένων των θυρών που τους επιβλήθηκε για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου και να μειωθεί το πρόστιμο. Παράλληλα, όμως έχουν κινηθεί νομικά και για το «κόκκινο» σε ό,τι αφορά στο στάδιο επιτήρησης.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλοί έχουν προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο και ζητούν να μην ισχύσει η ποινή της πρωτοβάθμιας επιτροπής αδειοδοτήσεων βάσει της οποίας η ΑΕΛ δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές. Αν και υπάρχουν διαφορετικές νομικές απόψεις σχετικά με το αν κάποια ΠΑΕ μπορεί να προσφύγει σε βάρος της συγκεκριμένης απόφασης - ποινής, στην ομάδα της Λάρισας θεωρούν ότι και εκεί θα δικαιωθούν.

Όπως τονίζει σωστά ο μεγαλομέτοχος, Αλέξης Κούγιας, η επιτροπή παρέκαμψε το πρώτο στάδιο που ήταν η επίπληξη και πέρασε απευθείας στο δεύτερο, που ήταν η απαγόρευση μεταγραφών για όλες τις ομάδες που «κόπηκαν». Και σημειώνει ότι αν το μέτρο αυτό ισχύσει, τότε τρεις με τέσσερις ομάδες δεν θα είναι σε θέση να βγάλουν τη σεζόν.

Last modified onΤρίτη, 15 Δεκέμβριος 2015 04:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep