«Στόχος το πρωτάθλημα»

Οι βλέψεις του ΑΟ Χανιά την τρέχουσα σεζόν φτάνουν μέχρι τη Super League σύμφωνα με τον Ανδρέα Σταματή

Πορεία πρωταθλητισμού θέλει να κάνει ο ΑΟ Χανιά τονίζει ο Ανδρέας Σταματής που χαρακτήρισε δίκαιη την αντίδραση της ομάδας στο στη φάση του fair play με το τρίτο γκολ της Ζακύνθου.

«Ο Τσούτσης δεν κατάλαβε ότι έπρεπε να τηρηθεί το fair play. Όταν έγινε αυτό αντιληπτό, αποφασίσαμε να αφήσουμε την Ζάκυνθο να σκοράρει. Ήταν το πιο δίκαιο. Πήραμε τη συγκατάθεση και της διοίκησης, αλλά και των προπονητών μας» ανέφερε αρχικά ο 22χρονος επιθετικός των Κρητικών μιλώντας στη «ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης».

Κληθείς να σχολιάσει τις τροποποιήσεις στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας μετά την αλλαγή προπονητή τόνισε: «Είναι λογικό μια αλλαγή στην τεχνική ηγεσία να φέρνει και κάποιες αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε ματς».

Όσο για την πορεία της ομάδας την τρέχουσα σεζόν δήλωσε: «Θεωρώ ότι μέχρι στιγμής έχουμε κάνει καλή πορεία. Μπορούμε και καλύτερα. Αν ήμασταν πιο τυχεροί σε κάποια παιχνίδια θα μπορούσαμε να έχουμε τώρα περισσότερους βαθμούς».

Ερωτηθείς για τον στόχο των Χανίων απάντησε: «Ο στόχος παραμένει ίδιος με αυτόν που θέσαμε το καλοκαίρι. Πορεία πρωταθλητισμού και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι δεν έχουμε απομακρυνθεί πολύ από την κορυφή. Η Β' Εθνική είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα για όλους».

Last modified onΔευτέρα, 14 Δεκέμβριος 2015 18:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep