«Θα κάνουμε αποχή»

Αποφασισμένοι για αποχή εμφανίζονται οι ποδοσφαιριστές σύμφωνα με τον άσο της Ζακύνθου, Στάθη Καραμαλίκη

Σε δυο άξονες κινήθηκαν οι δηλώσεις του Στάθη Καραμαλίκη μετά το ματς της Ζακύνθου με τον ΑΟ Χανιά. Ο άσος των Επτανήσιων αφενός μοίρασε συγχαρητήρια σε συμπαίκτες και αντιπάλους για τον αγώνα κι αφετέρου τόνισε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές στις δυο επαγγελματικές κατηγορίες είναι αποφασισμένοι να ξεκινήσουν αποχή.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο και φυσικά στην ομάδα μου. Κάναμε ένα από τα καλυτέρα μας παιχνίδια, θέλαμε να κερδίσουμε, όμως έτσι είναι η μπάλα. Είμαστε όμως αισιόδοξοι για αυτό που θα ακολουθήσει. Κάναμε ευκαιρίες μπήκαμε μπροστά στο σκορ. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα θετικά κομμάτια. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα πάμε καλύτερα, έχουμε ανάγκη τους βαθμούς και σε κάθε παιχνίδι είμαστε αναγκασμένοι να παλεύουμε» επεσήμανε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Πέρα από το παιχνίδι θα ήθελα να πω ότι με πρωτεργάτες τους διεθνείς ποδοσφαιριστές αλλά και τους συνάδελφους από την Σούπερ Λίγκα αλλά και από την Β΄ Εθνική θα κάνουμε αποχή για να μπορέσουμε να καταφέρουμε να εφαρμοστούν όλα αυτά που έχουμε συμφωνήσει. Υπάρχει ήδη απόλυτη στήριξη από τον ΠΣΑΠ και όλη η ομάδα και όλοι οι συνάδελφοι θα κάνουμε αποχή. Η απόχη θα αρχίσει με το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. όλοι οι παίκτες θα κάνουμε αποχή από τους αγώνες, όχι όμως από τις προπονήσεις».

Κληθείς να μιλήσει για τον Τζιανλούκα Κολονέλο τόνισε: «Η δουλειά μου και του κάθε ποδοσφαιριστή δεν είναι αυτή να μιλάω για τον προπονητή, εσείς βλέπετε και κρίνετε, εμείς-εγώ μιλάμε μέσα στο γήπεδο όσο παίζουμε είτε ένα λεπτό, είτε πέντε, είτε δέκα».

Πηγή: ioniansports.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep