«Παίζαμε με πίεση»

O Ράτκο Ντόστανιτς τόνισε ότι η ΑΕΛ ήταν καλύτερη της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Στις πολλές χαμένες ευκαιρίες των ποδοσφαιριστών του στάθηκε ο Ράτκο Ντόστανιτς μετά το 1-1 της ΑΕΛ με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Αναλυτικά ο προπονητής των «βυσσινί» ανέφερε:

«Ξέραμε ότι είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Από τη στιγμή που χάσαμε το ματς έτσι όπως το χάσαμε με την Κέρκυρα θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Πιστεύω οτι ο αντίπαλος είναι μία ιδιαίτερα καλή ομάδα. Με όλο το σεβασμό, όμως, σήμερα χάσαμε δύο βαθμούς εδώ, ενώ ήμασταν καλύτεροι.

Όταν κάνουμε τόσες ευκαιρίες πρέπει να κερδίζουμε. Κάναμε ένα σημαντικό λάθος και το πληρώσαμε ακριβά. Ήταν αισθητό ότι παίζαμε με πίεση, αλλά οι παίκτες μου απέδωσαν στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ευκαιριών σήμερα αλλά δεν είναι τίποτα εύκολο. Πιστεύω στους παίκτες μου. Έχουμε την ποιότητα να ανταποκριθούμε σε αυτήν την κατάσταση. Υπάρχει πάρα πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, όλοι πιστεύουμε στην άνοδο και θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

Για το αν υπάρχει κρίση στην ομάδα:
«Δεν πιστεύω οτι υπάρχει κρίση. Μπορούμε να μιλήσουμε για χαμένους πόντους. Και με την Κέρκυρα και με την ΑΣΑ χάσαμε βαθμούς από δύο λάθη. Δεν ψάχνουμε άλλοθι. Θα ψάξουμε τρόπο να δούμε πώς θα γίνουμε καλύτεροι. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με την πίεση που παίζει η ΑΕΛ, αλλά πρέπει να το συνηθίσεις».

Για τη συμμετοχή Βέρτζου:
«Δείχνει τον χαρακτήρα που θέλω να βλέπω στους παίκτες μου. Έδειξε θέληση για να παίξει σε αυτό το ματς μετά τον τραυματισμό του. Όλοι θέλουν να παίξουν. Γι’ αυτό και πιστεύω ότι θα βγούμε από αυτή τη φάση στην οποία βρισκόμαστε και θα παρουσιαστούμε καλύτεροι. Δίκιο έχετε για την χρησιμοποίηση Βέρτζου, αλλά αν το ήξερα πως θα τραυματιζόταν πριν από το ματς σίγουρα δεν θα έπαιζε».

Ο Άγγελος Βέρτζος είπε: «Γνωρίζαμε ότι ήταν ένα δύσκολο ματς το σημερινό. Και το έκανε ακόμη πιο δύσκολο μετά την ήττα από την Κέρκυρα. Στο τέλος δεν τα καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη σημαντική νίκη. Ήμασταν βελτιωμένοι, βέβαια, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, χάσαμε δύο βαθμούς, αλλά δεν έχω παράπονο. Έδωσαν τα πάντα οι συμπαίκτες μου και από μία ολιγωρία δεχτήκαμε την ισοφάριση».

Πηγή: larisassportnews.gr

Last modified onΠαρασκευή, 11 Δεκέμβριος 2015 20:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep