Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα δελτία περιμένει ο Αστέρας

Προσπάθειες της διοίκησης για την απόκτηση ενημεροτήτων.

Οι παίκτες του Εθνικού Αστέρα επέστρεψαν την Τρίτη (28/02) στις προπονήσεις, όλα στον σύλλογο της Καισαριανής είναι ρευστά, καθώς ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Δημητρίου περιμένει να εκδοθούν τα δελτία των νεοαποκτηθέντων. Άλλωστε την Κυριακή η ομάδα παρατάχθηκε κόντρα στον Θρασύβουλο με την ομάδα των Νέων και ενώ λίγη ώρα πριν στην Καισαριανή είχε γίνει κανονική προπόνηση στην οποία πήραν μέρος 22 επαγγελματίες.

Την Τρίτη ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Αδαμάκης συνέχισε τις επαφές και τις προσπάθειες προκειμένου να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια και να πάρει στα χέρια του την φορολογική και την ασφαλιστική ενημερότητα, προκειμένου από εκεί και πέρα να προχωρήσει στην έκδοση των δελτίων.

Μάλιστα ο Δημητρίου δουλεύει με τους παίκτες του, αλλά αυτό δεν αρκεί, αφού ακόμη δεν μπορεί να γνωρίζει σε ποιους να υπολογίζει και ασφαλώς η ομάδα δεν μπορεί να σταθεί στο πρωτάθλημα με την ομάδα των Νέων.

Σε δηλώσεις του σχετικά ο Δημητρίου ανέφερε: «Σίγουρα οι νεαροί παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν κατά του Θρασύβουλου, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, αρκετό ταλέντο και έχουν δυνατότητες να προχωρήσουν. Όμως σίγουρα δεν μπορούν να σταθούν σε ένα ανταγωνιστικό και δύσκολο πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Β’ Εθνικής, που χρειάζονται μεγάλες εμπειρίες και δυνατότητες. Μάλιστα οι περισσότεροι από αυτούς είχαν δώσει την προηγούμενη ημέρα αγώνα πρωταθλήματος για την διοργάνωση των νέων και ασφαλώς αυτό τους επιβάρυνε ακόμη περισσότερο».

Last modified onΤρίτη, 28 Φεβρουάριος 2012 15:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep