«Έκλαιγαν στα αποδυτήρια»

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης τόνισε ότι όσα έγιναν στη Λαμία θα δυναμώσουν την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Χωρίς να αναφέρει το παραμικρό για τη διαιτησία στη Λαμία ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Σάκης Θεοδοσιάδης άφησε να εννοηθεί τι συνέβη στο ΔΑΚ και σημείωσε ότι του δίνει μεγάλο κίνητρο να βλέπει τους παίκτες του να κλαίνε στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Δεν λυγίζουμε, δυναμώνουμε ακόμη περισσότερο για τα υπόλοιπα παιχνίδια. Μας δίνει μεγάλο κίνητρο να μπαίνω μέσα στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα και να βλέπω τους παίκτες μου να κλαίνε . Αυτό σαν νέος προπονητής σαν νέο άτομο που θέλει να προσφέρει στο χώρο μου δίνει μεγάλη δύναμη και θέληση για τη συνέχεια. Σήμερα χάσαμε ένα παιχνίδι που πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε. Δεν στέκομαι όμως στο αποτέλεσμα. Δεν λυγίζουμε σε τίποτα και προχωράμε.

Ό,τι γίνεται σε βάρος της ομάδας, μας δυναμώνει ακόμα περισσότερο. Θέλω να δώσω πραγματικά συγχαρητήρια στα παλικάρια μου γιατί σήμερα ήταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού καθ' όλη τη διάρκεια και από κει και πέρα από σήμερα το μυαλό μας είναι να ηρεμήσουν τα παιδιά και από αύριο να ετοιμαστούμε για το εντός έδρας με τη Λάρισα. Συγχαρητήρια και πάλι στους ποδοσφαιριστές μου πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα αυτό το αποτέλεσμα και συγχαρητήρια και στη Λαμία για τη σημερινή της νίκη και εύχομαι καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

«Όλοι είδαν τι έγινε»

Ο Θανάσης Σάββας είπε:
«Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα μου που ήρθε σήμερα εδώ. Πιστεύω είδε όλος ο κόσμος τι έγινε σήμερα. Συμβάν επαναλαμβανόμενο παύει να είναι τυχαίο σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι έχουμε ίδια αντιμετώπιση και χειρότερη. Πρέπει να σταματήσει κάποτε αυτό. Θέλουμε να μάθουμε αυτός ο διαιτητής τι αξιολόγηση θα πάρει στο τέλος. Εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο . Όλος ο κόσμος είδε ποια ομάδα πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και θέλω να πω καλή συνέχεια στην ομάδα της Λαμίας και συγχαρητήρια. Το πέναλτι δεν ήταν, η μπάλα πάει πλάγιο και δεν ξέρω και εγώ πόσα σφυρίγματα έδωσε ο ρέφερι. Δεν μπορώ να καταλάβω και δεν ξέρουμε καν τι έδινε αυτός ο άνθρωπος σήμερα…».

Last modified onΚυριακή, 06 Δεκέμβριος 2015 20:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep