Αυξημένη ζήτηση με Ολυμπιακό

Οι διοικούντες τον Παναιγιάλειο καλούν τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριό τους

«Αναβρασμός» επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Παναιγιάλειου καθώς την Τετάρτη (2/12) οι «μελανόλευκοι» υποδέχονται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου. Η διοίκηση της ομάδας του Αιγίου λοιπόν καθώς η ζήτηση των εισιτηρίων είναι ήδη αυξημένη, καλεί τους φιλάθλους να προμηθευτούν έγκαιρα τα «μαγικά χαρτάκια».

Αναλυτικά αναφέρεται: «Ενόψει του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 7:30 μ.μ., η ΠΑΕ Παναιγιάλειος ενημερώνει το φίλαθλο κοινό ότι λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων καλό θα είναι να τα προμηθευτεί έγκαιρα από τα σημεία πώλησης, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί στις εισόδους του σταδίου, καθώς τα μέτρα ασφαλείας για το συγκεκριμένο αγώνα θα είναι αυστηρά. Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν τον αγώνα (5:30 μ. μ.) και δεν θα επιτρέπεται η διέλευση και το παρκάρισμα στους δρόμους γύρω από το στάδιο.

Υπενθυμίζουμε τα σημεία πώλησης:
Γραφεία ομάδας - Ανδρονοπούλου 4, 10:00-14:00 και 18:00-21:00
Καφέ ΉΜΙΧΡΟΝΟ' - Ρωμανιώλη 4
'Το... άλλο καφενείο' - Μητροπόλεως 128
Περίπτερο Ζόμπος - Τρίγωνη πλατεία
'Jumbo' Παπαναστασίου - Μητροπόλεως 26
Ράδιο Αίγιο - Επισκόπου Τιμοθέου 26

Επίσης ενημερώνουμε ότι στο ημίχρονο του αγώνα θα βραβευθεί ο συντοπίτης μας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Αποστόλης Δρακόπουλος ο οποίος έχει φορέσει με επιτυχία την φανέλα και των δύο ομάδων.

Τέλος, εφιστούμε την προσοχή για την κόσμια συμπεριφορά των φιλάθλων επειδή ως γνωστόν οι τιμωρίες είναι πολύ αυστηρές για ό,τι μεμπτό συμβεί εντός και εκτός του σταδίου, γιατί είναι χρέος μας να προφυλάξουμε την ομάδα».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep