«Αξίζαμε τη νίκη»

Σπουδαίο χαρακτήρισε το τρίποντο επί του Αχαρναϊκού ο αμυντικός της Αναγέννησης Καρδίτσας, Νίκος Γκόλιας

Μοιράζοντας συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του ο Νίκος Γκόλιας τόνισε πως η νίκη της Αναγέννησης Καρδίτσας επί του Αχαρναϊκού με 1-0 ήταν σπουδαία, ενώ κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή για το Κύπελλο.

«Θα ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στους συμπαίχτες μου. Ήταν μία σπουδαία νίκη μετά την ήττα στα Χανιά. Παίξαμε σε ένα γήπεδο που ξέραμε ότι είναι δύσκολο αρκετά με πολλές ατέλειες αλλά προσπαθούμε να παίξουμε ορθόδοξο ποδόσφαιρο και είναι αυτό που δουλεύουμε αρκετά από την πρώτη στιγμή με τον προπονητή μας. Πιστεύω ότι κάναμε ευκαιρίες και αξίζαμε τη νίκη. Τελικά τα καταφέραμε στο τέλος» επεσήμανε αρχικά μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Επίσης, συμπλήρωσε: «Πρέπει να συνεχίσουμε και το μυαλό μας να είναι προσγειωμένο. Την προσεχή Τρίτη έχουμε έναν αγώνα με τον Ηρακλή για το κύπελλο. Πρέπει να είμαστε αντάξιοι στον αγώνα. Θα ήθελα να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε και χειροκρότησε την ομάδα και να ξέρει ότι σε κάθε αγώνα θα δίνουμε τα πάντα για τη νίκη. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Αχαρναϊκού».

Πηγή: karditsasportiva.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep