«Νίκη για πάνω από 6.000 λόγους»

«Βέλη» της Αναγέννησης Καρδίτσας για την διαιτησία και το πρόστιμο που της επιβλήθηκε, καλώντας τους φιλάθλους να θωρακίσουν την ομάδα

Εκφράζοντας για μια ακόμη φορά την δυσαρέσκειά της για το βαρύ πρόστιμο που της επιβλήθηκε η Αναγέννηση Καρδίτσας καλεί τους φιλάθλους της να την στηρίξουν στο ματς με τον Αχαρναϊκό, χωρίς να λείπουν και οι αιχμές για την διαιτησία.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Τον Αχαρναϊκό αντιμετωπίζει το απόγευμα στις 3 μ.μ. στο Στάδιο η Αναγέννηση για την 10η αγωνιστική της football league. Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι που μας θυμίζει όπως είναι λογικό και όλα όσα συνέβησαν στον αγώνα Κυπέλλου από τον οποίο προκλήθηκε μια πέρα για πέρα άδικη και εξοντωτική τιμωρία της ομάδας μας εξαιτίας της απαράδεκτης διαιτησίας του κ. Μπαλατσούκα που επέδρασε καταλυτικά με τις αποφάσεις ώστε η Αναγέννηση να ηττηθεί.

Σήμερα διαιτητές ορίστηκαν από την Αθήνα σε αγώνα με Αθηναϊκή ομάδα!!! Ελπίζουμε ότι αυτό θα είναι στη σφαίρα της σύμπτωσης ή της αδυναμίας των υπευθύνων να βρουν άλλους διαιτητές από άλλες περιοχές της Ελλάδας για να διευθύνουν τον αγώνα! Ελπίζουμε ότι δεν θα έχουμε επανάληψη κακών επιδόσεων όπως αυτές που καταγράφηκαν σε προηγούμενες αναμετρήσεις της ομάδας μας και ότι οι καθ' όλα αξιοσέβαστοι διαιτητές θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων...

Σε κάθε περίπτωση η Αναγέννηση βασιζόμενη αποκλειστικά στις δυνάμεις της, στην αποφασιστικότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος και στη συμπαράσταση από τον κόσμο της θα προσπαθήσει για τη νίκη! Η αγανάκτηση των φιλάθλων για όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες είναι μεγάλη και δικαιολογημένη. Τους καλούμε όμως να είναι άψογοι στη συμπεριφορά τους όπως πάντα και να θωρακίσουν την ομάδα μας. Και θέλει να την κατακτήσει για πολλούς λόγους... Για πάνω από 6.000...!!! Ο πολύ σημαντικός αγώνας ξεκινάει στις 3 μ.μ.».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep